iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   [Agenda] Accepteren / verplaatsen agenda items (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/20797-agenda-accepteren-verplaatsen-agenda-items.html)

Cybex 05-09-08 13:00

[Agenda] Accepteren / verplaatsen agenda items
 
Beste mensen,

Ik synchroniseer mijn iPhone met Exchange (via Wi-Fi / edge / 3G), dat werkt overigens perfect. Mij probleem is als volgt:

Ik maak op mijn computer (in Exchange) een agenda item aan, die wordt vervolgens gesynced naar mijn iPhone. Als ik nu op mijn iPhone deze agenda notitie wil wijzigen, dan ga je normaal gesproken naar "wijzig". Soms lukt dit, maar soms zie ik bij het agenda item alleen de volgende opties "Accepteer, Misschien, Slaf af", terwijl ik deze agenda item er zelf in heb gezet. Als ik vervolgens op "accepteer" druk, dan krijg ik een bevestigingsmail dat mijn afspraak geaccepteerd is, maar ik kan vervolgens in het agenda nog steeds alleen kiezen voor "Accepteer, Misschien, Slaf af". En ik kan dus nog steeds niet mijn eigen agenda item verplaatsen.

Weet iemand hoe ik dit oplos?

Cybex 07-09-08 12:16

Heeft dan helemaal niemand dit probleem??

vdzande 26-10-08 13:19

nee, dat is nou een van de weinige dingen van de agenda die wél goed gaan.. Sorry.

Cybex 26-10-08 14:00

Da's een oud bericht zeg! Ik weet ondertussen waar het aan lag. Ik gebruik meerdere mailadressen op 1 account. Je *moet* het hoofd account gebruiken in je iPhone, anders krijg je dus een mismatch en kan je ze niet wijzigen (je iPhone denkt dan dat het een afspraak is die door een ander is geplanned).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:49.