iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Geen muziek na synchronisatie (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/20906-geen-muziek-na-synchronisatie.html)

oliv4r 06-09-08 16:10

Geen muziek na synchronisatie
 
Hallo,
ik heb een probleem. Ik heb een iPhone 3G 16 GB zwart simlock vrij met een jailbreak. Hij heeft het altijd (5 dagen) heel goed gedaan. Tot nu, hij kan namelijk geen muziek meer afspelen die ik erop heb gezet. Ik had namelijk perongelijk alle muziek eraf gehaald. Toen ff 3 uur gewacht en nu zou het er weer op moeten staan. In iTunes geeft hij aan dat er 12 GB aan muziek op zit. Maar als ik op de iPhone naar iPod ga dan geen hij aan: Geen muziek, U kunt muziek downloaden via iTunes.
Weet iemand misschien hoe dit kan komen en hoe ik het op kan lossen.
Ik heb veel geklooid met ssh maar ben toen niet aan muziekbestanden gekomen.
Bedankt Olivier

iMario 06-09-08 16:27

Heb je dit ook al geprobeerd?

oliv4r 06-09-08 22:59

Als ik op OK druk na de Notice: Do not interrupt, dan krijg ik een Error: Failed script command on line 2: CopyPath.
Ik heb ook BossTool geprobeerd maar daar staat, Apps Already Moved

oliv4r 07-09-08 04:10

Ik heb een beetje op internet lopen zoeken en ben uiteindelijk op dit forum uitgekomen: http://www.modmyifone.com/forums/nat...ng-itunes.html.
Daarin word duidelijk gemaakt dat het probleem zich voordoet wanneer je veel illegale apps hebt geinstalleerd. Wanneer je een deel van die apps tijdelijk van iPhone verwijderd doet hin het weer ook als je alles weer terug zet. Totdat je iPhone even helemaal uitgaat. Nu staat er op het forum dat je dat kan verhelpen door alle inhoud uit de map private/var/logs/CrashReporter te verplaatsen. Maar krijg ik hierdoor geen problemen. Kan ik gewoon alles naar mijn computer of een andere locatie op de iPone kopieren en dan de hele map leeghalen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:11.