iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Iphone speelt muziek niet meer af. (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/20913-iphone-speelt-muziek-niet-meer.html)

Barcre 06-09-08 18:11

Iphone speelt muziek niet meer af.
 
Als ik op het knopje ipod druk gaat hij naar m'n playlist als ik daar op een nummer druk om die af te spelen dan loopt hij ''vast'' er gebeurd niks....

iemand enig idee wat hier aan de hand is of wat ik moet doen?

iMario 06-09-08 18:23

Heb je je iPhone al eens gereboot? Mocht dat niet helpen, dan een harde reset proberen (home-button + sleep/awake button samen ingedrukt houden tot je iPhone uitvalt, daarna weer aanzetten).

Barcre 06-09-08 18:31

oke ik heb hem gereboot en het werkt nu weer thnx.

JoekieB 31-10-11 22:38

Ik heb hetzelfde gedaan maar bij mij doet die niks, enkele nummers worden afgespeeld maar bij de meeste die ik selecteer slaat de applicatie af.

dekrom 19-11-11 20:51

muziek iPhone speelt niet af via luidspreker
 
Hoi,

Ik kwam er vandaag achter dat mijn iphone muziek niet meer kan afspelen via de luidsprekers. Als je naar tooninstellingen gaat of siri gebruikt geeft de telefoon echter wel gewoon geluid. Heel vreemd, het volumebalkje ontbreekt ook in muziekapplicatie. Als je de headphones aansluit geeft de telefoon goed en sterk geluid en komt het volumebalkje in beeld, als de oortjes worden verwijderd, verdwijnt ook meteen het balkje.

Heb van alles geprobeerd, reboot, herstellen via iTunes, maar krijg het niet voor elkaar om de muziek af te laten spelen.

Misschien hebben meerdere mensen dit probleem? Ik heb echter nog nooit meegemaakt of er iemand over gehoord..

Alle hulp is welkom,

Bedankt, Jasper;)

dekrom 20-11-11 11:43

Na voor de 5e x ofzo een reboot deed hij het vanmorgen weer wel, de wekker ging gewoon af en kon ook ineens weer muziek afspelen.. Ik weet dus echt niet wat het probleem is geweest maar het is dus blijkbaar op te lossen door enkele keren te rebooten..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:56.