iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Muziek synchroniseert niet (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/20963-muziek-synchroniseert-niet.html)

LuukeB 07-09-08 18:46

Muziek synchroniseert niet
 
Hoi,

ik heb sinds een paar dagen problemen met het synchroniseren van de muziek. iTunes geeft aan dat er gewoon 10gb aan muziek op staat alleen wanneer ik op de 'ipod' klik krijg ik een leeg scherm met 'geen materiaal, u kunt materiaal downloaden via iTunes'.

Ik heb al geprobeerd om hem te resetten alleen dit had geen effect.

Heeft iemand tips?

Gr. Luuk

iMario 07-09-08 18:50

Heb je dit al eens geprobeerd?

Off-topic
Gebruik voortaan ook eerst even de zoekfunctie aub.


marcoryn 08-09-08 00:55

@iMario.. jouw oplossing werkt helaas niet :( heb er sinds vandaag ook last van. Ook op een ander forum gelezen dat je een lock bestandje moet verwijderen via winscp, maar ook dit heeft niet geholpen.

Mijn pc heeft vandaag mijn drive letters van mn externe hd omgedraaid en dus is al mijn muziek eraf gehaald. Inmiddels drive letters weer goed gekregen, maar muziek kopieeren doet ie nog niet. In Itunes stond alles er nog, op iPhone alles leeg.
Hoop dat er mensen zijn die hetzelfde hadden, maar inmiddels op een andere manier gefixet hebben .. liefst niet met opnieuw restoren

LuukeB 08-09-08 09:18

Ik heb helaas gewoon een algehele reset moeten doen. Ik kan niet zolang zonder muziek op de iPod :p Dit werkt natuurlijk goed:). Ook kan ik nu de apps weer starten, hier had ik namelijk ook problemen mee....

Het enige nadeel van de reset is dat al je smsjes zijn gewist. Je contactspersonen staan toch opgeslagen op je iTunes dus niets aan de hand lijkt me?

LukeStriker 12-12-10 22:32

Simpele ziel ben ik, met mijn Ipad, maar ik had het ook; eerst met podcasts, daarna met boeken en vervolgens ook met muziek. Snapte er niks van en schold, als jarenlange Windows gebruiker op die Appe-mania, met screens zonder duidelijke uitleg en zo,"omdat het allemaal zelfwijzend is".
Uiteindelijk in Itunes - Mijn Ipad aangeklikt en daar, helemaal bovenin, zie ik een balk met (o.a.) Muziek - Films - Foto's - etc, Die aangeklikt: blijk ik een vinkje aan moeten zetten.
Welnu, sinds ik dat heb gedaan, doet 'ie het wel.
Je kunt voor je foto's ook een speciale map aanmaken wat je wel/niet synchroniseert.

Linnielou 20-12-10 06:39

Ik heb hetzelfde probleem. iPhone3gs 8gb, had mijn muziek erop staan en werkte brilliant, maar nu herkende Itunes mijn iphone ineens niet meer en moest ik alles herstellen. Zet alles er weer netjes terug op maar ik krijg mijn muziek er niet meer terug op. Itunes zegt dat ik er muziek op heb staan, iphone zegt: Geen materiaal.... Baal hier van zeg


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:02.