iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Albumcovers wel in iTunes, niet op iPhone (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/21055-albumcovers-itunes-niet-op-iphone.html)

Martijn030 08-09-08 22:12

Albumcovers wel in iTunes, niet op iPhone
 
Ik heb sommige albumcovers wel in iTunes maar ze staan niet in mijn iPhone. Hoe kan ik dit verhelpen? Ik heb al geprobeerd om een ander plaatje te downloaden maar dit werkte niet.

Het raarste is nog dat ik een paar keer heb gehad dat als ik de iPhone schuinhield (dus dat je scrollt door de covers) een album aanklikte zonder plaatje, toen een nummer afspeelde, de iPhone draaide zodat ik hem recht had, en dan het plaatje er opeens wel stond (dus als "achtergrond" bij het spelende nummer). Als ik mijn iPhone vervolgens weer draaide stond dat plaatje tussen de andere covers. Totdat ik verder scrollde, dan was ie oppeens spoorloos verdwenen.

Het is natuurlijk niet een heel groot probleem maar ik vind het wel hinderlijk en wil graag alle covers mooi op mijn iPhone hebben.

frankchaos 18-09-08 22:33

Albumillustatries verdijen op Iphone
 
De albumillustraties die ik in I tunes heb staan zijn verdwenen op mijn I phone, oude model, firmware 1.1.3 (unlocked), sinds de nieuwe versie van I tunes is geinstalleerd op mijn computer. Er wordt nu ook niet meer gevraagd een vinkje te zetten om de albumillustraties weer te geven. De illistraties staan goed in ITunes en worden wel gesynchroniseerd naar de IPhone 3g met firmware 2.1 die ik ook heb.
Wie kent dit probleem en weet een oplossing?
BVD
Frank

Pascal717 20-09-08 19:25

Muziek eens verwijderen van je iPhone en opnieuw syncroniseren. :p

frankchaos 25-09-08 22:10

hoe simpel kan het zijn, :Dleegmaken en weer vullen werkt idd, thnx Pascal, :):rolleyes:

klaverentwee 28-09-08 11:18

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Pascal717 (Bericht 195624)
Muziek eens verwijderen van je iPhone en opnieuw syncroniseren. :p


Werkt inderdaad prima!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:52.