iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: HELP!! Unlockte Iphone 3G met Vodafone provider wordt niet herkend in Itunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/21357-help-unlockte-iphone-3g-vodafone-provider-wordt-niet-herkend-itunes.html)

lossballos 12-09-08 16:23

HELP!! Unlockte Iphone 3G met Vodafone provider wordt niet herkend in Itunes
 
1 Bijlage(n)
Hallo Allemaal :),

Wij zitten met dringende vraag, ondanks heeft een goeie vriend van mij zijn T-mobile toestel unlockt zodat hij zijn Vodafone sim erin kan doen.. en alle functies werken eigenlijk gewoon, bellen, internet enz.
Nu wilde hij dus zijn foto's,filmpjes,muziek op zijn Iphone zetten en hebben daarvoor eerst de nieuwe Itunes 8 gedownload.
Op het moment dat hij de Iphone inplugde verscheen dit beeldscherm: zie bijlage, erg vreemd want hij herkend de Iphone wel gewoon en links in beeld verschijnd ook gewoon Iphone van Benny bij apparaten.
Vervolgens heb ik geprobeerd om via mijn Iphone een gewoon herkende T-mobile telefoon erin te komen en dat was geen enkel probleem en kreeg het al vertrouwende beeldscherm en kon gewoon me foto'tjes, muziek enz veranderen. vervolgens heb ik hem weer losgekoppeld en de zijne weer aangesloten maar kreeg vervolgens weer hetzelfde beeldscherm als in de bijlage.

Wat zouden we hieraan kunnen doen? heeft iemand hier ervaring mee en zou iemand ons dit misschien stapsgewijs uit kunnen leggen hoe we hier wat aan kunnen doen zodat we gewoon Itunes kunnen gebruiken.

Alvast bedankt en alle tips zijn welkom.

Thanx!

Dien 12-09-08 18:47

Zet je iPhone in Vliegtuig-Modus dan herkent hij hem waarschijnlijk wel ;)

Mwfadebeer 12-09-08 22:05

het zou kunnen dat de Tmobile unlock nog niet bekend is in de centrale Apple systemen. het kan even duren voordat de info overal is doorgesijpeld.
Aan de andere kant kan het ook een bug zijn.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:52.