Waarom staat 1 nummer apart van de rest?

Waarom staat 1 nummer apart van de rest? discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Mensen, dat iTunes maakt me zo nu en dan HELEMAAL GEK Ik heb een CD en die staat 2x in de lijst. Een keer met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 September 2008, 21:25
Hautje's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Millingen a/d Rijn - of all places
Berichten: 36
Send a message via twitter to Hautje
Standaard Waarom staat 1 nummer apart van de rest?

Mensen, dat iTunes maakt me zo nu en dan HELEMAAL GEK
Ik heb een CD en die staat 2x in de lijst. Een keer met 10 nummers en een
keer met maar 1 liedje. Alllebei hetzelfde hoesje, dezelfde info etc.
Dit gebeurd wel vaker.
Dan staat er bij een liedje een kommaatje teveel achter de CDnaam ofzo en dan ziet iTunes dit als een aparte CD.
Maar nu check ik ALLES maar flippin' iTunes blijft weigeren dat eene liedje gewoon tussen de rest te zetten.

Godallemachtig!
Kan daar zal toch wel een functie voor zijn? Om alle liedjes in 1 CD te zetten?

GRRRR

Please help me out!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 September 2008, 22:16
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

uhm, weet je ZEKER dat alles klopt? ook de tracknummer enzo?
anders geef je ze allemaal een andere albumnaam en voeg je daarna het plaatje toe van het album
  #3  
Oud 14 September 2008, 00:37
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

Ik leef met je mee man, ik erger me hier ook KAPOT aan regelmatig. Bovenstaande werkt soms, maar soms ook niet. Echt geen touw aan vast te knopen.
  #4  
Oud 14 September 2008, 09:53
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Als je een nieuwe afspeellijst aanmaakt kan je slepen met je nummers. Uit mijn ervaring kan ik dit alleen in een nieuwe afspeellijst, dus niet met bestaande zoals muziek,90's, enz. Dus hier heb ik een afspeellijst genaam Iphone, hier heb ik soms ook wel eens dat 1 song niet bij de rest komt, maar met simpel slepen naar de 'rest van het album' komt deze er netjes tussen te staan en dat blijft ook zo. Uiteraard moeten wel je albums als op voorhand lid zijn van een groep en dezelfde albumnaam hebben uiteraard. Hoop dat dit je verder helpt.
  #5  
Oud 14 September 2008, 15:08
Wingzero's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2008
Locatie: Bussum
Berichten: 63
Send a message via twitter to Wingzero
Standaard

Even van een ander forum "geleend"

"
Dit is duidelijk een bug in iTunes maar ik heb nu wel een workaround:
selecteer alle nummers, dan Appletje-I, en dan vul je de naam van het
album in met ' BLAH' er achter. Of wat dan ook. Dan zie je dat de
grouping direct gefixt is. Daarna doe je nogmaals het zelfde maar zet
je de naam correct, zonder ' BLAH' er achter. En voila, 1 mooi album.

Voor de goede orde, alle nummers hadden dus al de juiste album naam en
iTunes dacht daarom kennelijk dat er dus niets te updaten was. Op
bovenstaande manier forceer je dat ie toch de update doet."

En een tipje van mij als dit niet werkt: zorg dat elk nummer dezelfde "album artiest" heeft..

Grtz...
  #6  
Oud 14 September 2008, 22:20
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

idd dezelfde artiesten naam geven werkt altijd. Maar voor verzamel albums is dat niet handig... Het blijft dramatisch. Maar bedankt voor de tips, de eerstvolgende keer pas ik ze toe!
  #7  
Oud 14 September 2008, 22:46
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 9
Standaard

er zijn twee opties om een zo'n cd te 'behandelen'

soms heb je bij een cd een extra uitvoerende arties. Dan krijg je in iTunes vaak twee cd's. In zo'n geval kies je bij de 'album artiest' alleen de hoofd artiest. Handig is dit voor alle nummes van het album te doen (alle nummers van de cd selecteren en 'appeltje-i' typen). Dan wordt een album weergegeven.

Bij een verzameling gewoon onderin verzameling selecteren (alle nummers van de cd selecteren en 'appeltje-i' typen). Ook dan wordt slechts een album weergegeven.

dus het is oplosbaar en weg stress
  #8  
Oud 14 September 2008, 22:53
Wingzero's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2008
Locatie: Bussum
Berichten: 63
Send a message via twitter to Wingzero
Standaard

dat van verzameling aanzetten werkt helaas niet altijd
  #9  
Oud 15 September 2008, 00:01
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

idd. Lang niet altijd. En juist daarom is het zo frustrerend. Er zijn opties voor, maar ze werken gewoon niet naar behoren. Erg jammer...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Waarom staat er dat er 6,8GB ruimte is terwijl het 7,1 moet zijn? iMasteri iTunes 3 6 April 2011 17:57
Alle iDevices: Jailbreak van 4.0.1 naar 4.1 waarom? JWHtje Jailbreak 2 10 October 2010 13:36
SMS kan naar 1 nummer niet, rest wel RobertvdBerg iPhone algemeen 8 27 June 2010 09:07
Waarom van 1.1.2 naar 1.1.3 forum.bericht iPhone algemeen 3 21 February 2008 16:45
Waarom upgraden van 1.1.1 naar 1.1.2? Roadkill Unlock [archief] 7 14 January 2008 08:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:50.