iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Restore Iphone met Itunes 8 lukt niet (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/22655-restore-iphone-itunes-8-lukt-niet.html)

Jaidi 27-09-08 22:24

Restore Iphone met Itunes 8 lukt niet
 
Ik heb zo uit het niets opeens een probleem met mijn Iphone 3G. Normaal gesproken doe ik met een volle batterij bij normaal gebruik (internetten, email, bellen) een dag. Ik merk de afgelopen 3 dagen opeens dat mijn batterij veel sneller leeg is. Ik moet hem nu ongeveer 3x per dag aan de voeding hangen. 's ochtends is de batterij standaard helemaal leeg. Mijn Iphone wordt opeens ook warmer dan normaal. Lijkt erop alsof er een programma blijft draaien wat stroom vreet. Ik denk dus ik ga hem restoren kijken of dat helpt (anders ga ik terug naar de winkel) en nu komt dus het probleem... ik krijg de volgende melding als ik mijn Iphone onder Itunes 8 wil herstellen: "Er heeft zich een probleem voor gedaan tijdens het downloaden van de Iphone-software voor de Iphone <Iphonenaam>. De gevraagde resource is niet gevonden."

Weet iemand wat ik hieraan kan doen, zodat ik mijn Iphone kan restoren?? Alvast bedankt

Vassili 27-09-08 23:09

heb je een goede verbinding met het internet? want anders kan hij idd de source niet vinden

Jaidi 28-09-08 10:20

Ja gewoon een draadloze verbinding.. terwijl mijn Iphone aan mijn macbook hing heb ik dit bericht gepost. Dus lijkt me niet dat het daaraan ligt

Mwfadebeer 28-09-08 11:16

probeer het eens met een alternatieve source.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:32.