iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iTunes speelt nummers niet meer af! (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/23010-itunes-speelt-nummers-niet-meer.html)

iPeng 04-10-08 04:00

iTunes speelt nummers niet meer af!
 
Hallo,

Ik heb net 4 albums toegevoegd in iTunes en daarna heb ik ze een beetje bewerkt met andere titel/illustratie enz. om het mooier en overzichtelijker te maken. Ik kon toen ALLE nummers afspelen.

In de Album-map zelf op mijn harde schijf heb ik alleen de titel van de map gewijzigd en een paar tekstdocumenten/JPEG-bestanden verwijderd. (je weet wel, als je een album download dan krijg je allemaal van die tekstdocumenten en coverfoto's erbij)

Daarna heb ik iTunes weer opnieuw opgestart en opeens kon ik geen 1 nummer meer afspelen, ik krijg dan de volgende melding:

"Het nummer (...) kan niet worden gebruikt, omdat het originele bestand niet is gevonden. Wilt u ernaar zoeken?"

Wat is er gebeurd?? Ik kan alle nummers nog wel gewoon afspelen die op mijn harde schijf staan...

Alvast bedankt voor jullie hulp!

truckdiver 04-10-08 05:16

je mag niet in de mappen de namen zitten te veranderen of wat dan ook, op je harde schijf.Dan vindt itunes die niet terug.
beste is om terug naar de orginele mappen te gaan of sleep de veranderde mappen terug opnieuw in itunes.Dan worden deze opnieuw geimporteerd en geinstallerd.

iPeng 04-10-08 15:31

Dus ik moet nu alle 4 albums van mijn iTunes verwijderen en dan opnieuw toevoegen in mijn bibiliotheek? Dus dan maakt 't niet zoveel uit als ik mijn mappen op mijn harde schijf bewerk? Want ik wil die tekstdocumenten en andere nutteloze bestanden verwijderen.

Dus ik kan beter eerst van te voren alle mappen op mijn harde schijf netjes maken en dan pas toevoegen in mijn bibliotheek, toch?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:01.