iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Geen verbinding met itunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/23069-geen-verbinding-itunes.html)

Meta 05-10-08 13:51

Geen verbinding met itunes
 
Hallo, misschien is deze vraag wel eerder gesteld, maar ik kan er niets van vinden. Nieuw hier.
Ik heb twee weken geleden een iphone gekocht 16 zwart. Prima ding. Hardstikke fijn. Alles ging goed. Overzetten van nummer was zo geregeld. Afgelopen zondag liep hij helemaal vast. Accu was nog half vol maar door het vastlopen ineens helemaal leeg. Iphone aan het stroom en na een half uurtje aan de computer. Nu herkent itunes de iphone niet meer. Maandag gebeld naar helpdesk van t mobile en deze zeggen dat hij gecrasht is en er niets meer aan te doen is. Krijg een nieuwe maar dat duurt zeker drie weken. Na bezoek aan tmobile shop adviseerden deze mij de verzekering te bellen, zodat deze de iphone op komen halen en repareren. Ga dit morgen maar doen. Moet eerst aankoopbon mailen of faxen. Ondertussen blijf ik maar proberen of de iphone het ondertussen niet doet. Maar itunes herkent hem niet. Itunes al verwijdert van de computer en overnieuw geinstalleerd. Komt de oude itunes er weer op te staan.
Wat ik ook zo raar vindt is dat op het moment dat ik de iphone aansluit op de computer ik geen internetverbinding meer heb na ongeveer 5 minuten.
Dus al ben ik al heel erg duk geweest met de iphone maar nog niet veel gemak er van gehad.
Wie helpt mij in deze???
Meta


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:57.