iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Adresboek synchronisatie met iTunes problemen (Mogelijke oplossing) (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/25048-adresboek-synchronisatie-itunes-problemen-mogelijke-oplossing.html)

Jordie Segers 11-11-08 23:14

Adresboek synchronisatie met iTunes problemen (Mogelijke oplossing)
 
Hoi

Eindelijk heb ik een oplossing gevonden voor het goed synchroniseren van (mijn) Adresboek via iTunes.
Ik heb veel dingen geprobeerd, van nieuw account aanmaken (wat overigens wel werkt, met dat account synchroniseren via iTunes van het Adresboek naar de iPhone) tot ''com.apple.AddressBook.abd.plist'' & ''com.apple.AddressBook.plist'' verwijderen en automatisch een nieuwe laten aanmaken (wat bij mij niet is gelukt).

Toen ben ik vanuit mijn huidige account één voor één een groep gaan verwijderen en telkens na één groep verwijderd te hebben en je Adresboek backup archief (... .abbu) opnieuw geïmporteerd te hebben, opnieuw gesynchroniseerd met iTunes naar de iPhone. Zorg dus dat je je Adresboek zowel als ''Adresboek-archief'' en ''vCard van groep'' exporteert als backup.

Zo ben ik erachter gekomen dat het bij mij dus aan een groep lag in het Adresboek en heb ik van die groep alle adressen in een nieuwe groep geplaatst.

Voorbeeld:
''Muziek'' (kapotte groep)
''Muziek 2'' (nieuwe groep)

Daarna heb ik de kapotte groep verwijderd en de naam weer veranderd zoals de kapotte groep en mijn Adresboek opnieuw gesynchroniseerd via iTunes naar de iPhone.
Nu heb ik alle contacten eindelijk werkend in mijn iPhone (ook met MobileMe), ook als ik nu nieuwe contacten toevoeg in mijn Adresboek en die synchroniseer via iTunes naar de iPhone zie ik ze staan in mijn iPhone.

Hopelijk is dit een mogelijke oplossing voor sommige die het zelfde (soort) probleem hebben als dat ik had.


MvG

Jordie Segers


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:07.