iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Iphone synchroniseren met Windows agenda (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/25055-iphone-synchroniseren-windows-agenda.html)

florus72 12-11-08 00:09

Iphone synchroniseren met Windows agenda
 
Hallo,

Ik heb een vraag; kan je de agenda van je Iphone alleen maar synchroniseren met de agenda van Microsoft Outlook of kan er ook een ander agenda programma gebruikt worden, zoals bv. Windows Agenda (dit is een losse agenda in Windows Vista, buiten Outlook om). Je kan, als de Iphone met Itunes is verbonden namelijk wel kiezen voor: agenda's synchroniseren met 'geselecteerde agenda's' die je dan kan aanvinken. Ik snap echter niet wat daar mee bedoelt wordt. Kan je ook andere agenda's toevoegen dan die uit Outlook ? En zoja, hoe ?

daanhegman 14-12-08 15:46

Iemand al een antwoord, want ik zit met hetzelfde prob

aajfoon 30-03-09 09:01

Weet iemand dit, want ook ik zou graag mijn iphone synchroniseren met windows agenda ipv ms outlook

Wim1712 13-04-09 17:10

Ik zit ook met dezelfde vraag. Weet iemand dit al? BVD

Souf 27-04-09 19:44

Ik ben zelf ook op zoek naar DE manier om te synchroniseren met Windows agenda.

Wat ik momenteel doe en wat op zich prima werkt is het volgende.

Ik mail mijn agenda's van Windows Agenda naar mijn outlook. Daar open ik de bestandjes en zet hij ze direct als agenda neer. Als je dit gedaan hebt en je laat je telefoon via Itunes synchroniseren (dus ook Outlook agenda activeren) pakt hij automatisch de agendas die je net gemaild en geopend hebt in je Outlook.

Nadeel: even wat extra werk, omdat je telkens even jezelf de agenda(s) moet mailen en de oude uit outlook moet gooien (of moet deactiveren door het vinkje bij de betreffende agenda uit te zetten) en de gemaakte afspraken in je iphone, worden in je outlook agenda gezet. Door te werken met diverse agenda's binnen Windows agenda, kun je agendas aanmaken die je niet telkens hoeft te synchroniseren met je iphone. Denk hierbij aan verjaardagen en schoolvakanties etc.

Zelf gebruik ik deze optie alleen om even snel te zien of ik een afspraak heb, en voeg deze later op mijn pc toe omdat ik dit altijd zo gedaan heb. Uiteraard zoek ik nog de mooiste optie: direct synchroniseren met Windows agenda....

remmh01 27-04-09 23:30

Ik gebruik hiervoor de Google-agenda die overigens automatisch synct met de Iphone-agenda. Meerdere agenda's blijven hierbij gesplitst. Met de applicatie Google Calender Sync 0935 gaan de gegevens ook naar Outlook, maar helaas (nog) niet gescheiden in meerdere agenda's. De gegevens uit meerdere agenda's worden samengevoegd.

Bert Z 09-05-09 21:39

Ik zit hier ook al een tijdje mee te tobben en gebruik momenteel het fraaie én gratis programma iTwin: http://www.i-twin.de/de/download
Hiermee kun je je agenda bekijken (dus niet aanpassen) vanuit de backup op je PC, werkt perfect! Zelfs de taal is op Nederlands te zetten.

Zie ook het artikel over dit programma op iPhoneclub: iTwin leest iPhone-gegevens uit op Windows-computers > Nieuws > iPhoneclub.nl
Let echter niet op de negatieve recensies, sinds gisteren is de nieuwe versie (1.5) uitgebracht en die werkt feilloos, én zonder bugs :-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:42.