iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Synchroniseren van en naar iPhone (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/2512-synchroniseren-naar-iphone.html)

MikeyMike 18-11-07 17:13

Synchroniseren van en naar iPhone
 
Hallo allemaal,

Sinds kort ben ik ook in het bezit van de iPhone en ik moet zeggen dat ik het een geweldig apparaat vindt.

Nu was ik vandaag bezig met het synchroniseren van mijn contacten en agenda items uit Outlook 2007. Ik heb hier een korte vraag over.
Als ik nu sync. dan komen alle gegevens van mijn pc op mijn iPhone.
Maak ik een nieuwe contact of agenda item aan op de iPhone en ik ga hierna weer syncen, dan worden wederom de gegevens van mijn pc overschreven op mijn iPhone en ben ik dus mijn net op de iPhone ingevoerde contact of agenda item kwijt.

Is het mogelijk om beide kanten op te syncen?

Gr.
Michael

Peter 18-11-07 18:14

? normaal kijkt hij wat het laatst aangepast is en synchroniseert hij dus zo.
bv als contact a op de pc staat en a op de iPhone en je wist a van de pc en je voegt b toe op de iPhone zal je uiteindelijk op beide apparaten enkel nog b hebben na synchronisatie

Destiny 19-11-07 20:45

Als je iTunes opent en naar je iPhone gaat. Dan naar info en naar onderen scrollen. Heb je daar per ongeluk die opties aangevinkt ?

Normaal moet ie gewoon de contacten e.d. aanpassen. iTunes opnieuw installeren?

ruitje 12-12-07 15:00

hallo,
ik heb het probleem dat hij mijn kontakten wel synchroniseerd maar de foto's niet, dan geeft hij een error aan.
kun je mij vertellen wat dit kan zijn?

metck 12-12-07 17:58

Dan is het natuurlijk wel handig om de foutmelding hier te noemen... ;)

ruitje 13-12-07 13:08

de iphone kan niet worden gesynchroniseerd. er kan niet van de schijf worden gelezen of naar de schijf worden geschreven

Philro 27-12-07 12:37

Is er iemand die weet of dat indien je de iphone via itunes synchronseert met outlook dit kan zonder dat je iphone geupload word naar een nieuwere versie van firmware o.i.d.?

Dennisf 27-12-07 16:20

@ Philro. Ik synchroniseer via itunes mijn outlook agenda en er gebeurt niets. Om een update te doen moet je dit zelf kiezen in het synchroniseer scherm in itunes. Dus zolang je zelf daar niet voor kiest is er niets aan de hand!

jaccobrand 27-12-07 18:14

Dan heb ik nog even een extra vraag. Ik wil mijn iPhone synchen met mijn Windows PC en de Exchange omgeving (contacts). Echter, ik wil niet dat mijn iPhone contacts op één hoop komen met mijn zakelijke contacten. Kun je een aparte folder benoemen in Exchange om heen te synchroniseren?

vandepoel 03-01-08 10:36

ik was in de veronderstelling dat als je de iphone in de cradle steekt, dat deze automatisch de synchronisatie deed, ik heb het vinkje "automatisch synchroniseren wanneer deze iphone word aangesloten" aangevinkt, maar deze doet het niet vanzelf, ik moet telkens zelf onder rechts op de tab "synchroniseren" drukken, vooraleer hij "aan de gang" schiet, moet ik nog ergens een instelling doen?

v8x 09-01-08 11:32

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door jaccobrand (Bericht 32235)
Dan heb ik nog even een extra vraag. Ik wil mijn iPhone synchen met mijn Windows PC en de Exchange omgeving (contacts). Echter, ik wil niet dat mijn iPhone contacts op één hoop komen met mijn zakelijke contacten. Kun je een aparte folder benoemen in Exchange om heen te synchroniseren?

Toevallig hier iemand al een antwoord op?

Hoolaa 09-01-08 18:58

ik heb een vraagje over het syncen. als ik m'n iphone met outlook 2003 probeer te syncen krijg ik de melding dat er geen default mail client is terwijl ik dit wel in outlook heb aangegeven. agenda en contacten worden hierdoor niet gesynced.
weet iemand hier de oplossing voor?

Sophie Tousseyn 07-04-08 19:54

Synchroniseren
 
Hoi, ik ben nu ook de trotse eigenares van een iPhone (US). Ik ben er in geslaagd om met "iLiberty+" de iPhone te jealbraken en unlocken. Surfen, bellen, ... alles werkt! Uitgenomen de iPot.
Als ik de iPhone aansluit op de computer (iTunes met windows) krijg ik de volgende melding.:https://forum.iculture.nl/images/icons/icon9.gif

De iPhone van Sophie kan niet worden gesyncroniseerd. Er kan niet worden gelezen of naar de schijf worden geschreven.

Nochthans werkt alles met m'n iPot nano wel nog, en ziet iTunes ook m'n iPhone zitten.
Zou iemand hier raad mee weten?
Nu reeds bedankt.https://forum.iculture.nl/images/icons/icon7.gif


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:35.