iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Itunes installeert de programma's niet (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/25136-itunes-installeert-de-programma-s-niet.html)

merco 13-11-08 19:51

Itunes installeert de programma's niet
 
Hallo medegebruikers, ik heb als beginnende 3G (JB) iphone gebruiker een vraag. Ik kan geen programma's installeren op mijn iphone. Eerst wel, ik heb een paar programma's aangeschaft via itunes en die staan netjes op één van de drie pagina's in mijn iphone. De derde pagina is bijna helemaal leeg; voldoende plaats voor programma's zou je denken. In Itunes staan nu een paar (oa. betaalde) programma's klaar die niet terug te vinden zijn in de telefoon. Wie weet hoe dit komt en hoe ik deze programma's wél zichtbaar kan maken?

slodo 13-11-08 20:41

synchroniseer je iPhone eens met je computer

merco 14-11-08 08:45

uhh....itunes stáát op mijn computer....of bedoel je dat niet? Hoe moet ik je antwoord lezen? Ik synch natuurlijk via de PC met Itunes, zijn er nog andere synch mogelijkheden?

Bomans 14-11-08 09:56

Dat kan je toch maar op 1 manier lezen ...
Je iphone op je pc aansluiten, itunes openen en op synchroniseren drukken.

merco 19-11-08 20:32

Tja, zo heb ik natuurlijk gesynchroniseerd. Feit blijft dat Itunes niet alles synchroniseert. Ik schaf een nieuw programma via de itunes store aan, synchroniseer en de nieuwe app staat niet in de iphone. Agenda en muziek gaat perfect.

Ik ben ook benieuwd hoe ik bijvoorbeeld de geluidsbestanden die zijn gemaakt met Quik Voice naar mijn PC kan krijgen. Die worden ook niet gesynchroniseerd.

kortom: mijn probleem is er nog steeds. Help!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:24.