iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   synchroniseren uit outlook public folder (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/25521-synchroniseren-outlook-public-folder.html)

p.diederen 21-11-08 10:21

synchroniseren uit outlook public folder
 
Hallo,

Ik heb een nieuwe Iphone 16gig wit, versie 2.1.

Ik wil mijn iphone synchroniseren via itunes met mijn outlookagenda van werk, een agenda uit een public folder. Naast deze agenda uit public folder bestaat er ook een persoonlijke agenda. deze gebruik ik niet maar dit is wel de enige opdie die itues aangeeft bij synchroniseren. Iemand een idee hoe ik die optie wel krijg? Heb foldermirror geprobeerd maar geen succes. Ik klik in dat programma aan dat ik de public folder-agenda wil synchroniseren maar de optie komt er niet in itunes.

Verder lukt het me ook niet om email in te stellen. De outlook inbox is extern ook bereikbaar via webmail. als ik email invoer, gebruikersnaam en wachtwoord krijg ik geen verbinding.. Wel verschijnt er in itunes de melding dat mn agenda automatisch gesynchroniseerd wordt.. in de agenda (het tweede icoontje boven links) is echter niets te vinden..

kan iemand me helpen?
Alvast bedankt!
Rolf

iScorpio 21-11-08 10:42

//Topic verplaatst

p.diederen 21-11-08 10:49

(sorry!)

antwoorden welkom:)

ControlSje 21-11-08 12:21

Voor zover ik weet kan alleen je persoonlijke agenda worden gesynchroniseerd. Om de afspraken van de algemene agenda in mijn persoonlijke agenda te krijgen nodig ik me altijd zelf uit (Invite Attendees).

Destiny 22-11-08 18:08

Verplaatst naar synchronisatie.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:40.