iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Push Mail (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/26587-push-mail.html)

robbinzoomers 08-12-08 13:20

Push Mail
 
Ik ben al een tijdje op zoek naar een oplossing voor push mail op mijn Iphone. Na mijn proefperiode van MobileME vind ik push mail zeer interessant maar over het algemeen in gebruik is MobileME erg traag.
Verder wil ik in de toekomst mijn eigen bedrijf starten met uiteraard een eigen domeinnaam, en een gedeelde agenda met mijn werknemers. En dit is niet mogelijk bij MobileME :mad:

Na wat gegoogled te hebben kwam ik bij YouSync uit, de website ziet er goed uit maar graag zou ik willen weten wat jullie ervaringen zijn ...
YouSync » we connect, you synchronize

gjhartog 08-12-08 13:34

Zelf geen ervaring met YouSync, maar je zou ook eens kunnen denken aan Hosted Exchange?

Dan heb je ook de voordelen van pushmail, op basis van Microsoft Exchange. Er zijn genoeg partijen in Nederland die Hosted Exchange kunnen leveren, Google er maar eens op, duur is het niet en ook voor groei in de toekomst met je eigen bedrijf zit je dan gebakken qua agenda's delen etc.

robbinzoomers 08-12-08 13:51

ja die ben ik inderdaad ook tegen gekomen, maar YouSync werkt op basis van Mac OS X. Zij lijken hiermee dus een bredere ondersteuning te bieden voor onder andere iCal op de mac (via calDAV) ik werk volledig op Mac en wil liever niet overstappen naar Entourage om dan vervolgens wel mijn kalender te kunnen synchroniseren. Dus lijkt YouSync mij een betere (alternatieve) hosted exchange oplossing.

gjhartog 08-12-08 13:58

Ah, in dat opzicht gezien... Dat is wel handiger dan ja. Tot Snow Leopard er is; Volgens de (sterke) geruchten gaat er namelijk in Snow Leopard Exchange ondersteuning voor (onder andere) iCal in komen.

Daar wacht ikzelf heel erg op; werk namelijk thuis ook met een Mac...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:59.