Onbekende fout (error 14)

Onbekende fout (error 14) discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Off-topic Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door kww1985 ... en btw die punten en komma's is dat zo belangerijk dan? ik kom hier tog om een vraag ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 21 October 2009, 10:32
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Off-topic
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kww1985 Bekijk bericht
... en btw die punten en komma's is dat zo belangerijk dan? ik kom hier tog om een vraag te stellen niet om volgens de dikke van dalen en spelling toets te doen...
En laat u niet verleiden met letteren te scheiden, ziet hoe licht spellen hinkt: een streepje tussen beide brengt ons van bos in weide; de koekoek zit en zingt, de koe-koek ligt en stinkt.

Daarom


Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 9 November 2009, 23:48
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 39
Angry iPhone 2G error 14

Hallo,

Heb een iPhone 2G. Deze is tijdens het update blijven hangen in recovery mode.
Heb volgende dingen gedaan:

- in DFU mode herstelt met origineel firmware 3.1.2 (error 14)
- in recovery mode herstelt met origineel firmware 3.1.2 (error 14)
- in DFU mode herstelt met custom firmware 3.1.2 error 14 (1x kreeg ik error 1601)
- in recovery mode herstelt met custom firmware 3.1.2 error 14

Error krijg ik op het moment dat itunes software herstelt heeft, meestal wordt daarna firmware herstelt.

aanvulling: tijdens recovery mode zie ik een foto van steve job die Hallo zegt in het russich.
  #43  
Oud 9 November 2009, 23:57
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #44  
Oud 20 November 2009, 21:24
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 39
Standaard Origineel iPhone 3GS blijven hangen in recovery mode

Hallo,

Ik heb een iPhone 3gs origineel simlockvrij.
Tijdens het update is deze blijven hangen in de recovery mode.

Ik krijg foutmelding tijdens het herstellen zowel in DFU modus als in de Recovery modus. (foutmelding 14)

Iemand een idee hoe ik het kan oplossen?
  #45  
Oud 20 November 2009, 21:27
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd.
  #46  
Oud 24 December 2009, 19:54
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2008
Berichten: 43
Standaard foutmelding 14 op mac en windows 20

ik heb een iphone 3g van mijn zoon.
Hij wilde deze terugzetten naar fabrieksinstellingen.
Dit ging niet goed.
scherm werd zwart.
Hij is officieel tmobile en door t mobile simlockvrij gemaakt
Ik heb hem toen met de home en act knop in fdu? gekregen
maar nu geeft itunes foutmelding 14 aan.
Ik werk met een mac.
Ik heb het naar aanleiding van het forum ook op een windows geprobeerd en krijg daar foutmelding 20.
Nu weet ik niet meer waar ik moet zoeken.
Kan iemand mij helpen op het forum kom ik telkens op jailbreaken en dat willen we niet.
Alleen met een schone iphone verder.
  #47  
Oud 24 December 2009, 20:58
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Als het in DFU zelfs niet lukt gaat er ergens iets goed mis. Andere pc/mac heb je al geprobeerd, wellicht andere usb-kabel waarmee je kan proberen?

Wat was de reden dat hij terug wilde naar fabrieksinstellingen, waren er problemen met de iPhone?
  #48  
Oud 24 December 2009, 21:09
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2008
Berichten: 43
Standaard

nee hij wilde hem uitlenen
maar ik wil natuurlijk niet dat er gegevens gaan zweven.
ja ik krijg nu alleen nog itunes logo en usb kabel.
ik ga nu andere kabel proberen bedankt.

andere kabel nog een andere mac en niets helpt!
ik voel me nu echt een iphone digibeet!!

Laatst gewijzigd door King1987; 26 December 2009 om 14:53. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #49  
Oud 25 December 2009, 23:33
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd.
  #50  
Oud 26 December 2009, 14:27
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2008
Berichten: 43
Standaard

lieve iphoneforumleden het is gelukt!!

Ik heb een ongebruikt account op mijn imac gebruikt waar itunes nog niet in gebruik was gebruikt.
Iphone in recovery status en laten herstellen en ipv een directe usb poort een hub gebruikt.
Ik ben erg blij en de iphoneclub en zijn gebruikers wil ik ontzettend bedanken!
  #51  
Oud 9 March 2010, 20:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2010
Berichten: 2
Standaard

Damens en heren

Deze onbekende fout 14 krijg ik ook al 8 x te zien het gaat hier om een orginele 3gs 16g ik weet niet wat een hub is of hoe ik moet downgraden ik heb allen wel een iphone waar veel info in staat die ik op het moment niet gebruiken kan want hij staat in zijn geheel vast.
Iemand een tip?
  #52  
Oud 10 March 2010, 10:50
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2008
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roelvw20 Bekijk bericht
Damens en heren

Deze onbekende fout 14 krijg ik ook al 8 x te zien het gaat hier om een orginele 3gs 16g ik weet niet wat een hub is of hoe ik moet downgraden ik heb allen wel een iphone waar veel info in staat die ik op het moment niet gebruiken kan want hij staat in zijn geheel vast.
Iemand een tip?
Ik heb het zondag ook weer gehad met de 3g van mijn man.
Ik raad je aan om in de wiki te zoeken naar dfu dit wordt heel goed uitgelegd met foto's erbij.

https://forum.iculture.nl/f59/i.../3400-dfu.html

Dan op een pc of mac een nieuw account aanmaken zodat je met dat account een schone en lege itunes kunt starten.
Hier laat je dan je iphone herstellen als het goed gaat krijg je nu niet die vervelende fout 14.
Al hij hersteld is dit duurt wel even een paar minuten.
Dan kun je in de oude itunes weer je reserve kopie terugzetten.

Een hub is volgens mij een kastje of doosje waar meerdere usb aansluitingen opzitten en dus niet rechtstreeks in je computer in de usb aansluiting.

Ik hoop dat het lukt ik weet hoe vervelend het is!
succes
  #53  
Oud 11 March 2010, 11:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2010
Berichten: 2
Standaard Foutcode 14

Mijn dank is grooot erg blij dat je tip geholpen heeft,
Als dit nog een keer voor komt moet ik dan weer opnieuw i tunes down loden of kan ik hem aan mijn andere computer leggen?

Groet Roel
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Onbekende fout bij restore (Error 9) Fool iPhone algemeen 30 29 May 2011 22:41
Windows: Onbekende fout (-20) PeHa5772 iTunes 3 5 August 2010 19:00
3.1.3 'onbekende fout (13) corwinii iPhone algemeen 0 29 March 2010 23:27
Windows: Onbekende fout 1303 Peernij iTunes 1 17 November 2009 16:17
onbekende cydia-fout RobinDeleener Jailbreak apps en thema's 2 22 June 2009 20:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:07.