iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Uitschakelen resizen van foto's bij sync... (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/27307-uitschakelen-resizen-foto-s-sync.html)

InternetRebel 22-12-08 05:40

Uitschakelen resizen van foto's bij sync...
 
Naar aanleiding van mijn testjes in dit topic vroeg ik mij af of het mogelijk is om het resizen van de foto's in iPhoto naar de iPhone uit te schakelen is. Bijgesloten voorbeelden (3x vergroot) laten duidelijk zien dat de functie die iTunes/iPhoto gebruikt om de foto's kleiner te maken gewoon verschrikkelijk beroerd is en mijn mooie foto's serieus verkloot. Zelfs als de foto's al het juiste formaat hebben (zoals voorbeeld origineel) maakt iTunes/iPhoto er alsnog een verschrikkelijke bende van. Ik wil mijn foto's gewoon ZELF met Photoshop in de juiste kwaliteit resizen en dit niet overlaten aan de bagger methode die Apple in iTunes/iPhoto gepropt heeft! :mad:

Bijgesloten voorbeelden zijn uitvergrote fragmentjes van een foto die ik zelf al het juiste formaat heb gegeven en het resultaat dat uiteindelijk op mijn iPhone komt te staan. :mad: Links het origineel, rechts de iPhone prut.

http://files.netrebel.net/view.php?file_id=225 http://files.netrebel.net/view.php?file_id=226

jonathan 22-12-08 10:55

Ik had hier gisteren ook enorm veel gedoe mee, maar een oplossing heb ik niet kunnen vinden...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:57.