iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Outlook agenda kleurcoderingen sync (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/28819-outlook-agenda-kleurcoderingen-sync.html)

lighthouse 20-01-09 00:21

Outlook agenda kleurcoderingen sync
 
Ik gebruik Outlook 2007 en synchroniseer mijn contactpersonen en agenda met de iPhone. In Outlook kun je kleur categorieën meegeven aan elke afspraak. Zo kun je in 1 oogopslag bijvoorbeeld zien wat privé/zakelijk afspraken zijn en welke verjaardagen zijn, ze hebben immers ieder zijn eigen categorie/kleur.

Bij het synchroniseren gaat alles mee behalve de categorie/kleur van de afspraak. Weet iemand wat je moet doen om ook deze informatie mee te sturen :confused::confused::confused:

Alvast bedankt voor het meedenken!
:)

ButcherJF 20-01-09 08:25

lighthouse, welkom op het forum.

Kleuren per afspraak worden niet overgenomen, wel is het mogelijk privé en zakelijk een aparte kleur te geven: als je er aparte agenda's voor bijhoudt.
Komt hier ter sprake, lees dat topic maar eens door.

Gilliam 20-01-09 08:50

Ik geloof dat er wel zoiets was voor iCal, maar daar heb jij niks aan... Maar je kan er wel even in kijken om te zien of je iets nuttigs vind.

lighthouse 20-01-09 22:43

ButcherJF en Gilliam bedankt voor jullie reactie.
Jammer dat dit (nog niet) kan. Nu weet ik in ieder geval dat ik qua instellingen niets over het hoofd heb gezien. Nogmaals bedankt voor jullie input.
:)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:47.