iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Kan ik mijn iTunes card op een amerikaans account gebruiken? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/29014-mijn-itunes-card-op-amerikaans-account-gebruiken.html)

Reckless 23-01-09 09:12

Kan ik mijn iTunes card op een amerikaans account gebruiken?
 
Hallo allemaal,

Ik heb een iTunes giftcard ontvangen van twee keer 15 euro en wil er graag wat apps van kopen. Het probleem is nu alleen dat ik een unlockte, gejailbreakte 2.1 (ga vandaag upgraden naar 2.2) Us iPhone heb en ik heb ook zo'n amerikaans iTunes account gemaakt omdat ik dacht dat ik nooit iets zou kopen. Maar nu wil ik die iTunes card gebruiken om een paar apps te gaan kopen. Kan dat wel? Of moet ik een nieuwe (nederlandse) iTunes account maken? Ik heb immers geen creditcard gegevens ingevuld in die amerikaanse. Als ik een nieuwe moet maken, moet ik dan wel of niet creditcardgegevens invullen?

Bedankt voor alle hulp die me door dit proces heen leidt. :)

King1987 23-01-09 09:14

Je kan de nederlandse gift card's niet gebruiken in de amerikaanse store. Gewoon een nieuw account aanmaken, er staat hier wat tips op het forum hoe je het een en ander zonder credit card kan aanmaken. De zoekfunctie is in dit geval, je beste vrind :)

Reckless 23-01-09 10:12

Ik heb gezocht maar ik weet nu niet helemaal zeker wat er moet gebeuren. Als ik het goed heb begrepen moet ik dus een nieuwe, Nederlandse itunes account aanmaken en die via redeem activeren met mijn iTunes gift card. Daarna hoef ik dan (volgens mij) geen creditcard gegevens in te vullen. Klopt dat? Werkt het dan gewoon? Moet ik trouwens ook een nieuwe e-mail adres maken?

Bedankt, en graag geen opmerkingen meer van 'gebruik de zoekfunctie maar', want dat heb ik gedaan en dit is wat ik heb gevonden.

King1987 23-01-09 10:15

Zoeken naar: geen creditcard kom ik toch echt op dit: https://forum.iculture.nl/f8/ap...-aanmaken.html.

Voor nederlands en amerikaans account: https://forum.iculture.nl/f8/ap...nse-store.html

zoals je ziet, je kan er genoeg over vinden!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:12.