iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: itunes ziet iphone niet (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/29537-itunes-ziet-iphone-niet.html)

Mink015 01-02-09 19:34

itunes ziet iphone niet
 
Hallo,
Ik zit al enige tijd te zoeken alhier maar zie de oplossing niet.

Kreeg via itunes de melding dat er nieuwe versie was voor mijn iphone (heb nu 2.2). Ik koppelde de iphone aan en drukte op installeren. Dit leek allemaal goed te gaan maar kreeg aan het einde een korte foutmelding en...de telefoon doet niets meer....

Ik heb al gezocht op reset en restore maar...kan het juiste antwoord niet vinden. Ik krijg wanneer ik de home en aanúit knop lang indruk even het appeltje te zien en daarna het logo met : itunes en de bijgeleverde usb kabel...aankoppelen dus. In itunes zou ik nu moeten zien: iphone waiting for restore (of iets dergelijks). Mijn itunes (net ook al een nieuwe gedownload) ziet echter niets... Nergens op mijn pc krijg ik een melding dat de iphone "gevonden" is.

Wat te doen?

Dank

Destiny 01-02-09 19:35

Zet je iPhone in DFU mode en druk op herstel. Heb je wel een officiele iPhone via T-Mobile, een belgisch of italiaans toestel?

macfreaker 01-02-09 19:36

Wat je moet doen is restoren in dfu mode en dan quickpwn erop loslaten.
Had je ook kunnen vinden via de uitstekende zoekfunctie hier.

Mink015 01-02-09 21:22

Heren, bedankt zover, alleen...zoals ik het beschreef gebruikte ik dus al de dfu mode... En om daar iets mee te kunnen doen moet ik in itunes iets zien...maar itunes ziet dus niets.. In ieder geval niet mijn foon...

Destiny 01-02-09 21:28

Installeer je iTunes + Mobile Device eens opnieuw.

Mink015 01-02-09 22:33

Mobile device ? Geen idee wat dat is. In ieder geval is het nu opgelost.... De kabel tussen mijn pc en mijn iphone (deed het enkele uren geleden nog) heb ik vervangen (ik bleek dus een reserve kabel te hebben...gelukkig) na aansluiten bleek alles eindelijk goed te komen...al duurde het even. Bedankt iedereen voor de moeite.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:38.