iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Iphone3G sync problemen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/30805-iphone3g-sync-problemen.html)

Xtermin 28-02-09 18:39

Iphone3G sync problemen
 
Beste Iphone3G gebruikers,

Ik heb nu al een tijdje de Iphone3G in gebruik en heb voorheen nog nooit egt problemen ermee gehad.

Laatst heb ik mijn computer geformatteerd en ben daarbij vergeten mijn Itunes gegevens voor mijn Iphone3G op te slaan. Nu heb ik mijn Iphone3G weer aangesloten en ik kreeg toen de melding dat mijn Iphone3G al gesynct was met een andere bibliotheek. naja logisch dus ik kies voor bestanden overzetten.

Eerst leek dit goed te gaan, met muziek overzetten hebben ik geen problemen, maar zodra hij de email accounts, muziek etc heeft gedaan en zou moeten beginnen aan afbeeldingen blijft er staan dat hij aan het synchroniseren is (niet specifiek wat) en er gebeurd verder niks. Ik heb dit zo lang aan laten staan, maar er gebeurd niks.

Ik heb al geprobeerd om mijn Iphone3G te herstellen en daarna opnieuw alles te syncen, maar probleem blijft hetzelfde :S

iemand een idee hoe ik dit kan oplossen en toch mijn afbeeldingen op mijn Iphone3G kan krijgen?

Groeten,

Dennis.

Destiny 28-02-09 18:49

Discussie verplaatst naar synchronisatie.

Pascal717 28-02-09 19:19

Ik zou de iPhone herstellen en als nieuwe iPhone aanmelden bij Itunes.
Misschien is er ook nog een andere manier. Meer ideeën zijn welkom ;)

Xtermin 28-02-09 19:28

Jah dat was ik nog vergeten te melden. Ik heb dus net nog mijn Iphone herstelt en als nieuwe Iphon aangemeld, maar nog steeds wil hij niet mijn afbeeldingen syncen :S de rest doet hij prima, muziek, contacten, programma's maar geen afbeeldingen, wat ik ook doe, zelfs als ik een map met maar 1 JPG afbeelding selecteer doet hij het niet. Ook niet als ik kies voor "Alle afbeeldingen"

ik snap er echt helemaal niks meer van aangezien ik voor deze formatt gewoon 4 maanden lang perfect gebruik heb gemaakt van mijn Iphone3G.

Alles wat ik nu nog kan bedenken is dat ik geen rechten heb om de een of andere reden om afbeeldingen over te zetten. Maar Itunes is niet te openen als admin? en bovendien lijkt het me ook stug omdat ik wel muziek kan overzetten.

update:Ok ik heb het probleem al opgelost.

Het probleem was blijkbaar dat de Iphone een Photo Cache aanmaakt als je wilt gaan syncen.

Dit maakt hij aan in de map die je selecteerd, om de een of andere reden was dit de laatste keer geplaatst in een submap in mijn fotomap en nu in de hoofdmap, waardoor er dus een dubbele Photocache was ontstaant, gewoon even alle2 de mappen verwijderen en opnieuw laten syncen en het werkt weer.

Toch bedankt voor de hulp.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:57.