iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   iTunes denkt dat ik mijn iPhone wil herstellen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/31439-itunes-denkt-mijn-iphone-wil-herstellen.html)

M1ch3l 14-03-09 15:13

iTunes denkt dat ik mijn iPhone wil herstellen
 
M'n batterij was gisteren leeg en in m'n poging hem nog een keer aan te zetten zie ik nu dat ik de iPhone per ongeluk in herstelmodus heb gezet. De telefoon doet het gewoon goed maar ik kan nu nietmeer in iTunes komen omdat hij vraagt of ik hem als een nieuwe telefoon wil configureren of wil herstellen vanaf een backup.

Is er een manier om weer uit herstelmodus te komen?

Je zou zeggen kies toch gewoon een recente backup maar als ik bij de backups kijk, staan er alleen maar oude backup?! Wat is hier aan de hand?

http://i39.tinypic.com/fdx2eu.jpg

King1987 14-03-09 17:09

Wat je ziet zijn inderdaad allemaal oudere back-up's.

Configureer hem als een nieuwe iPhone, maar sync dan niets, kijk daarna wanneer jij een back-up wilt terug zetten of je een nieuwere versie hebt. Heb je die niet, is het erg jammer, dan kan je alleen die van oktober terug zetten (dat is de nieuwste van wat ik hier zie staan ;)

Kijk in iTunes onder Bewerken/Voorkeuren en dan de 1na laatste tabblad welke je hebt als reservecopie

ButcherJF 14-03-09 18:12

Kun je niet je iPhone helemaal uitzetten door het net zo lang tegelijk ingedrukt houden van de home- en sleepknop tot ie vanzelf uitgaat?
En dan weer de sleepbutton indrukken, ik vermoed dat is dan gewoon weer opstart.

tvdw1987 17-03-09 23:54

Ik heb zon zelfde soort probleem, het vervelende is nu dat ik niet door had dat hij een sync aan het uitvoeren was! Ik ben dus nu helemaal teriug gezet naar december en al mijn instellingen, snsjes, contacten enz die ik na die tijd heb toegevoegd zijn dus gewist! Weet iemand een manier om die terug te krijgen? Groetjes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:38.