iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Itunes iphone driver probleem (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/32119-itunes-iphone-driver-probleem.html)

shayolo 27-03-09 18:42

Itunes iphone driver probleem
 
1 Bijlage(n)
Hoi allemaal,
sinds ik geupdate heb naar 8.1 van itunes, wil mijn iphone (en andere ipods) niet meer synchroniseren. Nu krijg ik eerst een bericht van nieuwe hardware gevonden:S, wat ie eerst nooit deed. en dan probeert ie em te installeren. Dan krijg ik deze melding:

Modbreak:
Wil je voortaan a.u.b fatsoenlijke thumbnails gebruiken.


Ik heb op mijn laptop en iphone voldoende geheugen dus daar kan het niet aan liggen. ook in mijn systeem geheugen van de iphone.

Is het misschien iets met de drivers? ik snap er niks van...

Ik heb al geprobeerd een oudere itunes versie erop te zetten, maar dat werkt niet.
Misschien kan het liggen aan de service pack die ik geinstalleerd heb van windows vista? heb ik wel eens met xp gehad dat na een service pack ik niet meer op internet kon:S

Alvast bedankt!

shayolo 28-03-09 18:19

niemand met hetzelfde probleem? of een oplossing hiervoor?

shayolo 24-04-09 15:09

Niemand? Ik heb het idee dat het komt door een vista update. Na die update kwamen de problemen namelijk, maar kan geen systeemherstel meer doen. Heb niet zo'n zin om mijn vista opnieuw te installeren...

ButcherJF 24-04-09 17:01

Het ligt denk ik toch aan de combinatie van iPhone FW 1.1.4 en iTunes 8.+
Ik draai hier een volledig actuele Vista Ultimate en heb de problemen niet.

shayolo 13-05-09 13:56

Ik gebruik geen 1.1.4, heb al lange tijd 2.2. (Vergeten aan te passen in mijn profiel). Maar ik heb vista al opnieuw ge´nstalleerd en het werkt nu weer. Het komt in ieder geval wel door een Vista update destijds. Misschien kan een ander er wat mee. Voor mij is het probleem nu opgelost.

rodada 21-05-09 14:00

hallo,

Sinds de laatste update die ik binnenhaalde voor Vista,wordt mijn itunes bibliotheek volledig gewist. Heb het nu op een week tijd 4 keren voorgehad en het is knap lastig!
Ook het syncen met ipod en iphone geeft dan problemen want na het terugzetten van al mijn muziek e.d. in itunes dienen mijn pod en phone dus ook volledig opnieuw te worden gesync'd met de "huidige itunes bibliotheek"!
Ik word er gek van en weet nu alvast 1 ding: microsoft mag zijn rommel steken waar de zon niet schijnt! ik heb mijn Sony Vaio pas van begin dit jaar maar heb toch beslist om mezelf een macbook aan te schaffen! Ik ben dat gezeik met windows meer dan moe.
In het verleden krabbelde ik steeds terug door de hoge kostprijs van een apple,maar nu ik weet wat voor een sublieme kwaliteit deze producent afleverd en de frustraties me de strot uit komen ga ik alsnog de stap zetten!

Maar intussen zou ik toch graag weten waarom mijn itunes steeds als het ware gereset wordt en of ik hier een oplossing voor heb.

Alvast bedankt allemaal


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:53.