iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iTunes updaten werkt niet (URL wordt niet gevonden) (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/35455-itunes-updaten-werkt-niet-url-wordt-niet-gevonden.html)

Bunny 13-06-09 13:07

iTunes updaten werkt niet (URL wordt niet gevonden)
 
Wanneer ik via iTunes wil updaten krijg ik een pop up met "de URL kan niet gevonden worden''. Deze melding krijg ik ook wanneer ik naar iTunes Help ga.

Als ik via de Apple site iTunes wil installeren gaat het op een gegeven moment ook fout, ik geloof dat hij op een gegeven moment zegt dat er geen toegang is tot de betreffende schijf. Daarna krijg ik ook geen optie om van schijf te wisselen en wordt de installatie gewoon gestopt.

iTunes staat bij mij op mijn externe harde schijf, die zat voorheen in een andere USB ingang. Hij is dus veranderd van F: naar H: en ik denk dat daar het probleem zit. iTunes wilt automatisch naar mijn oude schijf, F: dus (daar zit op het moment niks en daar is dus geen ruimte), terwijl hij naar H: moet. Ik krijg NERGENS een optie om zelf een schijf te kiezen.

Mijn externe harde schijf weer naar F: brengen is helaas ook geen optie (USB ingang werkt niet, staat verder los van dit probleem).

Dit probleem heb ik trouwens al sinds een paar updates, het ligt dus niet aan 8.2.....

Iemand een idee???

Ik wil namelijk OS 3.0 erop zetten!! :)

ButcherJF 13-06-09 18:21

iTunes (en aanverwanten als QuickTime) deïnstalleren en opnieuw installeren denk ik.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:34.