iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iTunes vraagt steeds om machtiging bij synchronisatie (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/35712-itunes-vraagt-steeds-om-machtiging-synchronisatie.html)

Franknnn 26-11-10 19:52

Machtigen Intrekken en daarna weer machtigen helpt bij mijn niet. Ook niet icm aan en afmelden van Itunes account.

Edit: Bij mij helpt het om de app die voor de problemen zorgt te verwijderen. Bij mij is het er maar een, maar kan begrijpen dat het vervelend is als je er meer hebt die voor problemen zorgen...

wahibke 01-08-12 21:31

Oplossing
 
Kijk het is normaal, als je apps download met de Ipad zelf gaat hij het willen machtigen, anders zijn je apps weg, er zit een fout in Itunes die zou er in de nieuwe versie normaal uitgehaald moeten zijn.

henneke155 15-07-16 16:08

itunes vraagt bij syncen herhaal om machtiging
 
Vanmorgen hierover contact gehad met Apple service. De persoon noemde het de machtiging loop. dat is het inderdaad. Maar een adequate oplossing had hij niet. Moest een nieuwe bibliotheek maken. Die functie bestaat niet, of heb ik het mis? Zijn superior kon mij ook niet helpen en adviseerde me naar een Icenter te gaan met de hele reutemeteut. Ik denk dat er wel andere oplossing zijn. Moet ik nu alle apparaten van Apple terug naar fabriekinstellingen brengen? Dan heb ik dagwerk, maar als dat nodig is? Laat ik het eerst met de iphone proberen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:51.