iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   iPhone wel herkend in iTunes, reageert verder nergens op (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/37902-iphone-herkend-itunes-reageert-verder-nergens-op.html)

esoh 28-06-09 00:38

iPhone wel herkend in iTunes, reageert verder nergens op
 
ik heb het frontje van mijn iphone vervangen en hij deed het ffe totdat ik mijn display kapotmaakte en het LCD scherm brak. Nu heb ik een nieuwe besteld en wacht ik tot dat deze binnekomt.

Behalve dat ik via mijn PC op de telefoon kan, de storage en via itunes de telefoon kan vinden geeft de telefoon HELEMAAL GEEN teken van leven. Hij maakt geen geluid als ik hem aanzet, als ik aan het knopje zit voor silent/geluid linksboven dan trilt hij ook niet. Als de batterij leeggaat maakt hij ook geen geluid en het kapotte display geeft ook echt HELEMAAL GEEN teken van leven. Ik bedoel het gebarsten scherm zou toch op zn minst een klein beetje licht moeten geven?

Mijn vraag aan jullie is, weten jullie of dit normaal is als het lcd scherm kapot is dat de telefoon helemaal geen teken van leven meer vertoont behalve dat de computer hem vind. Of is mijn telefoon nu gewoon kapot en heb ik voor niks een LCD scherm besteld. thanks alvast voor jullie hulp!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:00.