iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: itunes backup (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/40351-itunes-backup.html)

silberfish-3gs 25-07-09 03:13

itunes backup
 
Ik moet mijn pc opnieuw installeren maar hoe bewaar ik alles wat in itunes staat alle aps en backups die er zijn gemaakt en dat ik die later ook gewoon weer kan gebruiken ??

Patipod 25-07-09 13:35

Je moet een back up maken van je iTunes map. Bij mij staat deze onder "muziek" > "itunes". Deze map is belangrijk omdat hierin de bestanden staan die met het Itunes programma "verlinkt" zijn. Ook moet je een back up maken van de map waar al je muziek bestanden staan. Dit is bij iedereen anders. Bij mij staan alle muziek bestanden op de 2e HD van mijn PC. Staat de muziek bij jou in de map "itunes" dan maak je een kopie van de hele map "itunes" Dus het ligt eraan waar jij deze gezet hebt. Ik heb gekozen voor een back up op een externe HD. Je kunt ook rechtstreeks via itunes een back up op dvd maken. Mijn voorkeur gaat uit naar een HD. Wel zo makkelijk. Na het herstel van de pc kun je de back ups weer terugzetten. Zorg ervoor dat je de zelfde mappen aanhoud. Dus de back ups ook weer terugzetten naar de mappen die je voor het pc herstel had. Dus had je voor het herstel de map "itunes" in de map "muziek" staan, dan moet je deze ook weer zo terug zetten. Anders werkt het niet. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is.

silberfish-3gs 25-07-09 23:11

Nu ik heb ik mijn windows opnieuw geinstalleerd maar voor een andere windows dat ik erop had staan alleen heb itunes er nu weer opgezet en backup terug gezet in de map Music\itunes alleen hij vraagt nu constant dat ik me computer moet machtigen terwijl ik dat wel heb gedaan.

Staat bij : Als u deze computer niet machtigt, worden 34 programma's waaronder AssassubsCreedlite, en bijbehorene gegevens van deze iphone verwijderd.

Wat kan ik hier aan doen ??

ButcherJF 26-07-09 08:02

Kijk hier eens.

silberfish-3gs 26-07-09 13:20

IK heb net me iphone aan de pc gedaan en nu heeft hij alle apps eraf gegooid hoe kan ik nu die apps terug zit namelijk ook navigon waar ik voor betaald heb en geen zin om nog een keer te moeten kopen.

Patipod 26-07-09 20:57

Je kunt ze gewoon nog een keer gratis downloaden uit de app store


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:45.