iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iTunes 8.2.1.6 wordt niet geinstalleerd door fouten in installatieprogramma (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/41404-itunes-8-2-1-6-wordt-niet-geinstalleerd-door-fouten-installatieprogramma.html)

robbertvanloondb 10-08-09 20:19

iTunes 8.2.1.6 wordt niet geinstalleerd door fouten in installatieprogramma
 
Ik heb net een iPod Nano gekocht en wilde de nieuwe versie van iTunes downloaden en installeren. Alles ok, bestand installeren maar dan komt de melding dat de installatie voltooid is maar ook de volgende melding:

'Het installatieprogramma heeft fouten aangetroffen voordat iTunes kon worden geconfigureerd'.

Niets geinstalleerd, hoe vaak ik het ook probeer. Ik heb al op buitenlandse- en Nederlandse forums gezocht maar kon niet vinden wat hielp. Ik weet dat er een speciale doorverwijzing is voor iTunes-problemen maar daar vind ik mijn probleem ook niet tussen.

Wie o wie weet waar dit aan kan liggen? Hiervoor heb ik nog geen iTunes op de computer gehad. Wel heb ik geprobeerd om via een oude versie de update te installeren. Tevergeefs. Alles proberen te verwijderen met windows clean up utility en handmatig maar denk niet dat dat allemaal is gelukt aangezien Vista begon te zeuren over 'administrator' bevoegdheden etc...

Wie iets weet, ik hoor het heel graag.

Alvast bedankt!

krdeback 05-04-10 09:17

ik zit met hetzelfde probleem, heb je hiervoor reeds een oplossing gevonden?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:31.