iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: kan orginele bestand niet vinden??? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/41886-orginele-bestand-niet-vinden.html)

rmondie 17-08-09 18:03

kan orginele bestand niet vinden???
 
wie kan mij helpen ik heb een laptop als ik de iphone erop aansluit kan ik ook de muziek luisteren. Nu heb ik een 2 de laptop gemachtigd en daar kan ik de muziek niet luisteren hij zegt bij alle nummers van de bibliotheek kan het orginele bestand niet vinden. Wie kan me helpen wat is er mis gegaan en beter nog hoe krijg ik dan wel de nummers ook op mijn andere laptop zodat ze afspreelbaar zijn en er niet overal uitroeptekens voor staan wat wil zeggen orginele bestand zoeken. Heb wel gesynchroniseerd maar dat helpt dus niet.

Larss 17-08-09 19:03

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door rmondie (Bericht 339389)
Wie kan me helpen wat is er mis gegaan en beter nog hoe krijg ik dan wel de nummers ook op mijn andere laptop zodat ze afspreelbaar zijn

...door ze op je andere laptop te zetten, uiteraard. Terug syncen vanaf je iPhone gaat niet werken.

rmondie 17-08-09 19:38

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Larss (Bericht 339426)
...door ze op je andere laptop te zetten, uiteraard. Terug syncen vanaf je iPhone gaat niet werken.


het probleem is dat mijn minilaptop geen dvd brander heeft dus ik kan u geen reservecopy maken. Ik kan nergens een optie vinden om dit op een stick te krijgen ipv dit via een brander te laten lopen. Dit is dus een probleem

Larss 17-08-09 19:46

Kom, zoek even zelf in Google waar die bestanden standaard staan in Windows (ik denk dat je dat ook in de iTunes settings terug kunt vinden) en kopieer de bestanden, via USB of netwerk. Als je even zoekt kun je echt wel een handleiding vinden om dit voor elkaar te krijgen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:20.