iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: probleem met apps (Authorize computer). (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/41916-probleem-apps-authorize-computer.html)

AntO 17-08-09 23:00

probleem met apps (Authorize computer).
 
Ola,
Heb ook problemen met mijn apps eerst via itunes op pc 1 gekocht, en toen 4 via de iphone maar ze worden niet naar mekaar overgedragen krijg deze melding.
http://img23.yfrog.com/img23/8463/iphoneapps.jpguiteraard gedaan en dan krijg ik een schermpje met "deze computer is reeds geautoriseerd"
inclusief deze heeft u 1 computer geautoriseerd van al uw 5 beschikbare computers.

Wie weet raad ?

riickh 19-08-09 23:50

ik heb het zelfde probleem weet iemand raad

ik heb op mijn Iphone 3G allerlei applicaties gedownload als ik nu mijn Iphone aansluit op mijn computer en mijn aankopen over wil zetten naar Itunes. dan krijg ik de melding dat ik niet bevoegd ben. En ik mijn computer moet machtigen. dat heb ik al meerdere malen gedaan maar de boven genoemde melding blijft zich herhalen.

Nu doen ook nog is al mijn applicaties het niet meer op mijn Iphone.

Wie kan mij helpen?

refie 21-08-09 20:47

Hier nog een maals het hierboven beschreven probleem, wie heeft er raad?

Driely 22-08-09 21:45

Hier hetzelfde probleem, heeft iemand al een oplossing ??
Groet, Amber

ButcherJF 23-08-09 06:49

Nogmaals machtigen en daarna opnieuw synchroniseren hielp bij mij altijd. Is niet van invloed op het aantal gemachtigde computers, iTunes herkent dan wél dat de pc al gemachtigd is/was.

Driely 23-08-09 15:02

ButcherJF, bedankt voor je antwoord, maar bij mij helpt dit dus niet. Ik kan blijven machtingen tot ik een ons weeg, daarna zegt ie dan toch weer dat deze computer al gemachtigd is en vervolgens wil ie de gedownloade apps via m'n pc niet naar de iphone overzetten. Sterker nog de apps die ik rechtstreeks via m'n Ihphone bij de App Store heb gedownload die verwijderd ie van m'n Ihpone, omdat ik daar niet voor gemachtigd zou zijn. Gek word ik van dat Itunes / synchroniseren !!!
M'n Iphone is top maar Itunes en ik kunnen niet door 1 deur :mad:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:22.