iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   locator/gps werkt niet (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/42086-locator-gps-werkt-niet.html)

Appiejan 20-08-09 17:09

locator/gps werkt niet
 
bij mij werkt de locator/gps niet, bij "kaarten" valt de blauwe stip niet, het kompas werkt niet, app's waarbij je een gps nodig hebt ( bijv lmf ) werken ook niet, de locatie voorzieningen in instellingen staat aan, ik sta buiten, heb 3G, heb een Iphone 16GBs, de nieuwste dus, en heb reeds al mijn app's die een gps gebruiken eraf gegooid en tevens reeds een aantal malen een 'hard' resert gedaan, heeft iemand nog meer tips en ideeen alvorens ik hem terug breng naar de T mobile winkel en mijn Iphone dus 2 weken kwijt ben en terug krijg terwijl alles gewist is???

kal_el 21-08-09 15:48

Eerst en vooral: neem een backup van je iPhone ;)
kan je die dadelijk terugzetten als je nieuw toestel krijgt.

Verder zou ik je toestel wel binnengeven als je in openlucht buitenstaat en helemaal geen fix krijgt, dat is niet normaal.
Maar ik hoop wel dat je lang genoeg wacht? Een fix duurt bij mij soms 20 seconden, meestal wel binnen de 5 seconden, maartoch...

PeterTe 21-08-09 16:44

Heb je wel op dat ronde dingetje linksonderin gedrukt bij kaarten want hij zoekt niet vanzelf hť :p en heb je wel op OK gedrukt als die vraagt om locatie voorzieningen?

Donkel 15-09-09 14:46

Ik heb hetzelfde telefoon bij de telefoon van mij Pa. Hij was in ItaliŽ waar hij gebruik heeft gemaakt van RunKeeper Pro en daarna geeft hij nooit meer een fix en is zijn batterij ernstig snel leeg - binnen 12 uur. Ik verwacht dat de gps blijft zoeken oid, als ik de telefoon hard aan en uit zet vindt hij eenmalig een fix. Daarna nooit meer.

Hij is in het bezit van een iPhone 3GS, 32GB zwart, met OS 3.1.

praatpaal 18-09-09 11:59

Er loopt al een draadje over dit probleem. In deze discussie vind je misschien een oplossing.

https://forum.iculture.nl/f28/i...0-upgrade.html


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:16.