iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: andere windows, nieuwe itunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/42282-andere-windows-nieuwe-itunes.html)

PhresiF 23-08-09 17:44

andere windows, nieuwe itunes
 
ey mensen ik zit met een probleem. Waarschijnlijk al vaker verschenen op het forum maar ik kan het niet terug vinden, vandaar dat ik een nieuw topic begin.

Ik heb voor een paar dagen geleden windows 7 geinstalleerd en dus ook een nieuwe itunes. Ik heb een backup gemaakt dus de alle files van de oude itunes heb ik nog.

Als ik nu me iphone aansluit op me nieuwe itunes dan herkent die hem als een vreemde iphone (mbt de muziek bestanden en kan er ook niets meer opzetten). Ik heb geen zin om hem te synchroniseren en dan alles van me iphone te laten wissen dus daarom zit ik nu met een probleem. Ik denk een oplossing te hebben maar ik weet niet zeker of dat kan. Ik voor een jaar geleden namelijk hier ook ergens gelezen dat je, als je een of andere code van je oude itunes in je nieuwe itunes zet, je nieuwe itunes je iphone weer herkend.

Misschien een beetje vaag maar ik hoop dat iemand weet wat ik bedoel en mij hier mee kan helpen, of met een andere oplossing.

PeterTe 23-08-09 22:06

Misschien kun je hier iets mee? iPhone synchroniseren met twee computers - iPhone - iPhoneclub.nl

PhresiF 24-08-09 11:07

Yo ik zal het proberen en anders moet alles er maar af maar ik wil niet dat me apps weg gepleurt worden want dan moet ik alles weer op nieuw download.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:50.