iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Suynchroniseren agenda gebeurt niet (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/44193-suynchroniseren-agenda-gebeurt-niet.html)

mpeters74 20-09-09 22:32

Suynchroniseren agenda gebeurt niet
 
na een update van mijn Iphone 3GS 32Gb werkt het synchroniseren van de agenda niet meer. De oude data blijven gewoon staan.
Ik heb hem al eens gereset.
Ik heb al gekeken of de extensie in Outlook correct is.
Ik maak geen gebruik van mobile me
Via Itunes>bewerken>voorkeuren>apparaten heb ik de synchronisatiegeschiedenis ook al opnieuw ingesteld.

Geen van deze opties heeft mij verder geholpen.Zijn er meer mensen met dit probleem en nog belangrijker: weet iemand een oplossing.....
Ik heb ook al twee keer volledige reset gedaan via de Iphone. Als ik de agenda op de Iphone controleer dan is hij leeg.Als ik dan weer update dan pakt hij de oude agenda gegevens weer. geen idee waar hij die weg haalt.
Ik synchroniseer mijn outlook ook met een HTCS-700.Dit geeft geen problemen.Wijzigingen worden in die gsm wel doorgevoerd.

monique40 21-09-09 18:27

Met het gratis programmatje ITwin 1.5 zte je al je gegevens zo op je pc. heeft dezelfde layout als je Iphone. Al mijn gegevens staan op de pc. Je kan importeren en exporteren. Als je iets kwijt bent zet ja alles er zo weer terug op. Ik ben er blij mee. Het is zo makkelijk!!!
Succes! Monique

mpeters74 22-09-09 02:52

Bedankt voor je tip. Heb dit gedaan maar ook in dat programma pakt hij alleen de (verkeerde) gegevens van de Iphone. Van outlook kan ik niet importeren. Lost het probleem dus niet op. Snap het echt niet wat er nu ineens verkeerd is gegaan op mijn Iphone...

mpeters74 23-09-09 21:54

anvulling
 
Als aanvulling het volgende:
-Heb alle onderdelen van Itunes verwijderd van mijn computer.
- Ik heb de Iphone helemaal laten herstellen met alles wissen.
-Hierna alles weer installeren

Resultaat:
Alles staat weer op zijn plekje en werkt....met uitzondering van de agenda. Die blijft nu leeg. Op de een of andere manier maakt hij dus geen verbinding meer met mijn outlook agenda.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:17.