iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Quicktime per ongeluk verwijderd (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/45093-quicktime-per-ongeluk-verwijderd.html)

Desp 04-10-09 21:30

Quicktime per ongeluk verwijderd
 
Hoi,
Zoals het Topic al aangeeft heb ik zonder medeweten per ongeluk quicktime gedeïnstalleerd. Nu wil itunes niet meer opstarten en zou ik itunes opnieuw moeten installeren.

Mijn vraag is dan ook dat als ik na een herinstallatie van itunes m'n iphone laat synchen ik bang ben dat ik een lege iphone zonder apps etc terug krijg na een volledige synch. Itunes is en blijft leading en niet de iphone, toch?

Is er een manier om itunes volledig opnieuw te herinstalleren zonder dat ik de bibliotheek met m'n apps music photo's etc kwijt ben op m'n Iphone jailbreak 3.0 na een synch? Of kan ik een backup maken van mn iphone zodat ik deze kan importeren in Itunes? Ik wil eigenlijk weer naar de oude situatie terug, voordat ik quicktime eraf haalde ....

Nog een vraag: is itunes echt de enige applicatie die kan omgaan met de Iphone 3g 16gb.?

Heel erg bedankt alvast!!

King1987 04-10-09 21:38

Uh, simpel, gewoon quicktime downloaden en installeren? Zie het probleem niet ;) Je hoeft iTunes toch perse te downen? Apple - QuickTime - Download


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:54.