iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Vreemde ontvangstbewijzen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/45435-vreemde-ontvangstbewijzen.html)

Peernij 09-10-09 20:44

Vreemde ontvangstbewijzen
 
Sinds de laatste tijd krijg ik bevestigingen van iTunes van een mevrouw uit USA. '

Wat is er aan de hand, Natuurlijk een voorbeeld met een fictief email adres:

We gebruiken bij itunes een gmail adres: voorbeeld@gmail.com . So far so good. Nu krijgen we echter bevestigingen van mevr. V. Oorbeeld. Adres gegevens staan er bij. Je raad het al dit komt aan op voorbeeld@gmail.com.

Ik denk mevrouw heeft een foutje gemaakt en ik probeer in te loggen op v.oorbeeld@gmail.com maar dan kom je automatisch in de webmail van voorbeeld.

Snappen jullie het nog? Wat kan ik nu doen, en loop ik het risico met mijn account bij iTunes?

ℜuben 10-10-09 22:04

Het lijkt me onmogelijk dat jouw account gevolgen zou ondervinden van het fout opgeven van een e-mail adres door een ander. Wat ik wel vreemd/onverwacht vind is dat het dus blijkbaar mogelijk is bij verschillende account hetzelfde e-mail adres op te geven. Wat je zou KUNNEN proberen is gewoon eens een mailtje sturen naar het adres dat jij vermoed dat het zou moeten zijn, in jouw voorbeeld dus naar: v.oorbeeld@gmail.com.

Wat je misschien in het uiterste geval kunt doen is het feit dat de account aan jouw adres is gekoppeld "misbruiken" om op de betreffende account in te loggen en het e-mail adres aan te passen naar een willekeurig ander iets of desnoods lekker doorsluizen naar en adres bij Apple. Laten die het dan maar uitzoeken toch?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:33.