iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   contacten syncen outlook (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/46353-contacten-syncen-outlook.html)

Flock 20-10-09 12:19

contacten syncen outlook
 
Beste Iphonegebruikers,

Ik zit met een probleempje,
Ben nu al ruim een half jaar in het bezit van een Iphone..Heb me werkelijk scheel gelezen op dit forum en zodoende alles gelukt tot nu toe, dingen overzetten via SSH, JB'en en ga zo maar door!

Alleen een ding wil gewoon niet lukken..en dat is mn contacten syncen met Outlook..Ben nu inmiddels al 7 keer mijn contacten kwijt geraakt en krijg er langzaam de schijt van! (sorry voor taalgebruik, maar begint nu frustrerend te worden)

Het was me ooit een keer gelukt, alleen na mijn een nieuwe OS (windows 7) lukt het niet meer..
Want als ik naar het tabblad "info" ga en daar het vinkje zet bij contacten syncen ben ik alles kwijt..Wat ik dan wel weer vreemd vind is dat mijn Agenda het wel doet?!

had een testje gedaan, en een afspraak op morgen gezet, deze neemt dus mooi mee over..Waarom mijn contacten niet??

Dus een van jullie een tip? heb me echt al scheel gelezen hier op het forum (probeer namlijk eerst alles zelf op te lossen, dan onthoud je het ook voor de volgende keer..alleen dit wil me gewoon niet lukken)

En dan meteen nog een vraag, Laatst hoorde ik dat ik foto's aan het maken was vanuit mijn broekzak, dus even kijken en bleek dat die allemaal screenshots gemaakt had van mijn sprinboard..Heb hem een reset moeten geven eerder ik weer wat kon doen..Heel vreemd, kreeg het niet weg..

Hoop echt dat jullie uitkomst kunnen bieden op mijn vraag, wil over andere firmware, maar geen zin om voor de 8ste keer alle contacten kwijt te zijn..

Alvast hartelijk dank!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:33.