iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Sychroniseren probleem!!! (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/47072-sychroniseren-probleem.html)

BeckhamCronaldo 29-10-09 10:23

Sychroniseren probleem!!!
 
goeie dag heren, had net een oplossing gevonden heel snel over machtiging van computer. krijg nu weer een nieuwe probleem namelijk itunes(wat haat ik itnues zeg, wat een slechte programma). ff iphone met itunes connecten niks aan de hand, klikken op sychroniseren en toen kwam het probleem: valt die uit. ik heb dit inmiddels al zeker minimaal 50x gedaan en telkens valt die uit, ik heb ook paar keer gewacht en niks gedaan en dan valt die niet uit. maar wanneer ik op sychroniseren doet dan gaat het uitvallen en dan is de iphone logo ook weg op itunes en dan soms restart mn iphone ook vanzelf. er is niks mis met mn usb poorten want met mn externe schijf psp enzo alles doet goed. iemand ervaring ermee en een oplossing? dank u wel!

groetjes danny

evmw 29-10-09 22:41

Koppel die externe schijf even los en kijk of je het probleem dan nog hebt, kan zijn dat er een bepaald USB-apparaat wat veel stroom trekt wat voor de problemen zorgt.

BeckhamCronaldo 29-10-09 23:08

daar d8 ik ook aan dus alle poorten zijn vrij alleen die van mn iphone zit erin. nog ander oplossingen misschien? dank u wel.

red_2003 30-10-09 11:18

heb je misschien een hub ertussen zitten. Al geprobeerd je pc uit te zetten en opnieuw op te starten?

BeckhamCronaldo 30-10-09 21:42

ja heb al vaak genoeg mn pc opnieuw opgestart, itunes opnieuw installeren, iphone restarten etc. vind het echt vreemd dat die gewoon blijft connecten als ik niet op sychroniseren knopje drukt, maar als ik erop drukt dan begint die te flippen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:06.