iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Kerio Mail Server 6.7.2 exchange sync met iphone (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/47842-kerio-mail-server-6-7-2-exchange-sync-iphone.html)

cyber2001 08-11-09 21:55

Kerio Mail Server 6.7.2 exchange sync met iphone
 
Beste iphone opper gebruikers,

ik heb in frankrijk bij orange een 3gs besteld en die komt volgende week aan en word dan meteen geunlockt via de legale manier.

Ik heb nu een Nokia E71, waar ik ook best tevreden mee ben. Hij doet alles wat ik wil inclusief draadloos sync. Nu las ik overal en nergens dat dit niet werkt via bluetooth voor de iphone(s). Daar kan ik nog meeleven, denk ik. Het draadloos syncen is voor mij van wereld belang dus ik ben nog even verder gaan googlen. Nu heb ik gelukkig thuis zelf al een mail servertje staan, kerio, dus maar ook op de site gekeken van kerio. Hier las ik dat kerio ook kan syncen via exchange. Dus ongeduldig als ik ben meteen maar wezen updaten en uitproberen met mijn E71, die synct er niet goed mee want soms wel de agenda en soms ook niet. Hetzelfde verhaal geldt voor de contact personen.Dus verder gezocht naar gebruikers ervaringen onder de iphone gebruikers maar kan ze niet erg vinden. Een vriend van me zei al meteen dan installeer ik wel even een exchange server voor je, dat lijkt ook wel onwijs kicken maar veel werk aangezien ik al de kerio heb draaien.

Nu is mijn vraag aan jullie eigeniljk of een van jullie ervaring heeft met het " exchange" syncen via kerio mailserver? Zoja hoe bevalt het, werkt het super of vergeet de sync soms ook wel het eea?

groetjes

Nelis00 11-01-10 23:23

Sinds vandaag een Kerio mailserver draaien op de zaak. iPhones instellen is echt kinderspel. Enige wat mij opvalt is dat wanneer ik reply vanaf mijn iPhone ik geen replytekentje in Mail.app zie op mijn iMacs voor de desbetreffende mailtjes.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:20.