iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Tekstopmaak behouden bij songteksten in itunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/48500-tekstopmaak-behouden-songteksten-itunes.html)

watcher 18-11-09 00:52

Tekstopmaak behouden bij songteksten in itunes
 
Ik voeg wel eens songteksten toe aan nummers op mijn iphone. Soms gaat dat goed en soms niet. Nu wil ik van een cd de songteksten toevoegen maar hij wil de opmaak niet behouden bij het weergeven op de iphone. Hij accepteert geen enters. Hij vult de regels op de iphone helemaal uit. Ook een lege regel neemt die niet mee.

Ik heb zelf al geprobeerd om de gekopieerde tekst eerst in Word te zetten en zelf een opmaak te maken maar ook dat werkt niet.

Weet iemand wat de regels zijn voor de opmaak van de tekst? Ik heb bij een ander album gewoon de teksten rechtstreeks van een website (welke weet ik niet meer helaas) toe kunnen voegen en geen probleem, nu krijg ik het echter niet voor elkaar.

Stiruam 18-11-09 01:37

Misschien foutieve tag's of metadata...? Heb wel vaker problemen met nummers en iTunes. Dit programma draaien fixed alle problemen met muziek bij mij altijd...!

How to repair, fix MP3 files ?

Echt een aanrader om je muziek schoon en netjes te houden

watcher 18-11-09 11:44

Er is niks mis met de mp3 files. Het gaat erom hoe itunes, en daarna de iphone, de tekst interpreteren. Dat komt niet overeen. De verdere tags aanpassen gaat probleemloos.

het zijn ook alleen de enters die hij niet meeneemt. Hij plakt alle regels achterelkaar en vult zodoende het iphone scherm op.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:56.