iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Door iTunes alle muziek weg (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/48537-door-itunes-alle-muziek-weg.html)

carp 18-11-09 16:05

Door iTunes alle muziek weg
 
Deze vraag is ook al door anderen gesteld, maar ik heb in die posts nog geen oplossing gevonden. Ik heb namelijk een ringtone gedownload en vervolgens met iTunes op mijn telefoon gezet. Ik heb ALTIJD de optie aanstaan manueel muziek beheren. Toch is er op de een of andere onverklaarbare wijze al mijn muziek van de telefoon gegooid. Helaas heb ik mijn muziek niet in iTunes staan maar sleep ik het gewoon altijd in mijn telefoon en gooi het daarna van mijn computer af. Anders slipt mn pc helemaal dicht. Is er om deze actie ongedaan te maken nog een recovery oid? Het lijkt me dat alle bestanden namelijk nog wel gewoon op de iPhone staan, alleen onzichtbaar omdat het natuurlijk wel 'verwijderd' is.

Help?

De Generaal 18-11-09 16:12

Nope, als je een ringtoon toevoegd via iTunes, dan wordt deze er op gesynchroniseerd en gezien je iTunes bibliotheek leeg was... Ik vrees dat je al je muziek echt kwijt bent.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:07.