iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Waar staat titel "gedeeld" in iTunes? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/51245-waar-staat-titel-gedeeld-itunes.html)

LaLena 02-01-10 21:18

Waar staat titel "gedeeld" in iTunes?
 
Ik heb, sinds mijn windows desktop vorige week is overleden, een MacBook. Ik heb me laten uitleggen dat ik, door gebruik te maken van de optie "thuisdeling" in iTunes, de inhoud van mijn iTunes account in mijn Mac kon krijgen. Alles lukte, de computer is gemachtigd en vervolgens zou er een titeltje "gedeeld" zichtbaar moeten zijn met daaronder "bibliotheek van ...en dan mijn naam.

Ik kan echter nergens het kopje "gedeeld" vinden. Zodra de thuisdeling is goedgekeurd verdwijnt de titel thuisdeling. In de werkbalk herkent hij onder "voorkeuren" wel mijn persoonlijke bibliotheek maar verder kan ik daar dan weer niks mee.

Iemand een goed idee?

Bunny 14-09-10 20:58

Ik heb precies hetzelfde probleem (tussen mijn windows xp desktop en windows 7 laptop).
Iemand een idee??

Ik zit zelf aan een firewall probleem te denken (iTunes 9: problemen met thuisdeling oplossen) maar ik heb geen idee hoe dit op te lossen....

Hulp gewenst!

rogertje 16-01-11 13:43

Even een bump...ik heb ook dit probleem, is er mss iemand die al een oplossing heeft gevonden?

Thanx!

iWiefring 16-01-11 14:01

Thuisdeling is ervoor bedoeld muziek af te kunnen spelen (!) van een andere computer waarvan deze zich op hetzelfde Wi-Fi netwerk bevindt. Maar je kunt de muziek van deze niet op je eigen computer zetten, en ten tweede met thuisdeling moet de computer waarvan de muziek zich erop bevindt wel aanstaan!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:55.