iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Synchroniseren van iphone en ipod (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/52054-synchroniseren-iphone-ipod.html)

peter-m 14-01-10 23:17

Synchroniseren van iphone en ipod
 
even als eerste ben ik nieuw hier.
en stel misschien wel een vraag die al geweest is maar ik kan er niets over vinden.

het gaat over het synchroniseren van itunes met zowel de iphone als de ipod.
ik wil niet dat de muziek die op mijn ipod staan allemaal op mijn iphone komt te staan als ik ga Synchroniseren met itunes.
ik had een mooie afspeel lijst op mijn ipod staan, en op mijn iphone staat een andere ( minder groot om ruimte te besparen) nu heb ik de ipod aangesloten om er nieuwe muziek bij te zetten, en wat zie ik hij haald alles eraf en zet hetgeen erop wat ik op mijn iphone heb gezet, dit wil ik helemaal niet.
is er een mogelijkheid om dit te voorkomen, dus dat je voor zowel de iphone als de ipod een aparte afspeellijst kan maken en dat itunes dit ook apart onthoud en ziet welk apparaat er aangesloten wordt en dus weet welke afspeellijst er beschikbaar moet zijn.

ik hoop dat mijn vraag / probleem duidelijk is en dat jullie er een antwoord/ oplossing voor hebben.

groet peter

chippie777 19-01-10 20:49

Ik heb (nog) geen iphone maar volgens mij is wat jij wilt niet al te ingewikkeld.
Je moet in itunes aangeven welke afspeellijsten met welk apparaat moeten syncen. DUs heb je een afspeellijst iphone dan is dat de lijst die gesynct moet worden met de iphone.
Je moet dit in itunes aangeven.
als je een van de twee hebt aangesloten heb je de mogelijkheid verschillende zaken in te stellen waaronder het synchroniseren van afspeellijsten.
Ik doe dit zo met mijn touch en shuffle en dat geeft geen problemen. Moet dus volgens mij ook met de iphone i.c.m. touch kunnen.

King1987 19-01-10 20:52

Het is nog makkelijker, zet gewoon muziek/video op handmatig beheren, dan kan je het er in iTunes gewoon heen slepen, hoef je geen afspeellijst te maken ;)

chippie777 19-01-10 22:51

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door King1987 (Bericht 406829)
Het is nog makkelijker, zet gewoon muziek/video op handmatig beheren, dan kan je het er in iTunes gewoon heen slepen, hoef je geen afspeellijst te maken ;)

Dat kan ook (nooit over nagedacht :)). Ik heb een afspeellijst shuffle en daar sleep ik alles heen wat op de shuffle moet komen als die aan itunes wordt gehangen. Komt eigenlijk op hetzelfde neer. :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:33.