iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Automatisch lyrics in iTunes 9.0 (en iPhone) (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/52534-automatisch-lyrics-itunes-9-0-iphone.html)

Lapswance 22-01-10 00:13

Automatisch lyrics in iTunes 9.0 (en iPhone)
 
Hi,

Ik ben al een tijdje bezig om iTunes automatisch lyrics te laten vinden, met het doel deze dan ook op mijn iPhone te krijgen. Er wordt constant gepraat over 1 plug-in, iLyrics. Helaas werkt deze sinds enige tijd er geen vergunning is om de database te gebruiken (of iets dergelijks). Wel kreeg het programma het voor elkaar dat al mn albumcovers verkeerd staan (:mad::mad::mad:)

Ik heb ook een app als 'lyrics' geprobeerd, prima app, helaas altijd via internet en ik zou het ook wel fijn vinden als deze in de iPod te zien zijn.

Heeft 1 van jullie een idee?

Alvast Bedankt

0187152 22-01-10 15:28

Even snel gegoogled, ik heb de volgende links verzameld:

lyrics and words to songs, lyrics, iTunes software downloads on Soundcrank
LyricsFetcher - Download
Automatically add lyrics to your MP3s (for iTunes)

Ik weet niet of deze automatisch alle lyrics erin zetten, of dat ze het doen terwijl je naar de muziek luistert, maar je kunt het altijd ff proberen. :)

iLyrics werkt inderdaad niet meer, dat komt omdat LyricWiki een beetje :boos: is op iedereen die hun API gebruikt om honderden, zo niet duizenden lyrics in één keer van de site te downloaden.

Ik snap overigens niet hoe iLyrics je albumcovers zou kunnen hebben aangepast, daar is die applicatie voor zover ik weet niet voor geschreven namelijk.

Als de bovenstaande links je niet kunnen helpen, wens ik je nog veel succes met het vinden van een applicatie die wél werkt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:36.