iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: reservekopie lukt niet (meer) (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/53350-reservekopie-lukt-niet-meer.html)

Mickeymii 02-02-10 22:24

reservekopie lukt niet (meer)
 
ik wilde net weer een reservekopie maken van mn iphone (voor het geval dat). maar telkens krijg ik de melding: itunes kan geen reservekopie maken van uw iphone want de iphone is losgekoppeld. hij zit natuurlijk nog wel aan de usb. weet iemand hier een oplossing voor? het is een 3gs met 3.1.2 en jailbreak via blackra1n. oh ja nog 1 vraagje: wat is het verschil tussen aankopen overzetten en reserkopie maken?

ButcherJF 03-02-10 07:08

Probeer eens een andere USB-poort en/of kijk of de dock-connector vies is ('vreet' stof).

Aankopen overzetten zorgt ervoor dat apps die je via je iPhone gedownload hebt uit de AppStore naar je pc gekopieerd worden. Reservekopie maken, het woord zegt het al, maakt een backup van je gegevens als sms, instellingen e.d.

Mickeymii 03-02-10 08:00

ik heb t schoongemaakt maar nog steeds hetzelfde probleem en de andere usb poort doet het zowieso niet. eerst lukte reservekopie trouwens wel. alle andere dingen doen het nog wel (syncen, muziek overzetten, apps overzetten enz.) ligt het dan aan iets met de jailbreak of iets anders met cydia?

ButcherJF 03-02-10 17:46

Wat niet kan.... Wat heb je bijv. de laatste tijd geïnstalleerd vanuit Cydia? Ga dat eens na en gooi het er stuk voor stuk weer af.
Een andere mogelijkheid is een kapotte kabel.

Mickeymii 04-02-10 22:05

er staan allemaal vage packages in cydia die zelf al stonden geinstalleerd, kan ik die gewoon verwijderen?

sommige apps zet itunes nu ook niet meer over. als ik nu de iphone ga herstellen, herstelt ie dan naar 3.1.3. ik denk van wel toch. en dan kun je (nog) niet meer jailbreaken. anders laat ik het gewoon zo, zo erg is het ook weer niet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:27.