iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Betaalde Apps downloaden zonder creditcard (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/53842-betaalde-apps-downloaden-zonder-creditcard.html)

pekel123 09-02-10 16:33

Betaalde Apps downloaden zonder creditcard
 
Ik heb een vraag over mijn apple account.
Ik heb onlangs een iPhone 3gs aangeschaft. Toen ik hem ging activeren stond er dat om apps te downloaden, ik eerst een apple account moest aanmaken.
Dit ging ik doen maar toen kreeg ik de melding dat ik mijn creditcard gegevens moest invullen. Deze heb ik niet maar toen herinnerde ik mij dat ik jaren geleden al een keer zo een account heb aangemaakt voor een iPod.
Hier typte ik het emailadres en het wachtwoord van in en het werkte. Het rare is dat ik bij deze account nooit een creditcardnummer heb ingevuld. Eerst heb ik alleen maar gratis apps gedownload en dat werkte prima. Ik drukte toen ook een keer op een betaalde app en ook die kwam gewoon binnen. Bij de settings staat dat ik via click&buy betaal, maar met een nummer er achter waar ik nog nooit van gehoord heb. Betekent dit nu dat ik van iemand anders zijn rekening geld aan het afschrijven ben? Dit zou toch niet moeten kunnen? Mijn eigen adres enzo staat wel allemaal goed ingevuld...

iScorpio 09-02-10 16:44

Weet niet wat er aan de hand is maar ik zou dus vanaf nu geen betaalde apps meer binnen halen. Ik zou als ik jou was eerlijk mijn eigen gegevens nu invullen. Daarna kan je alles weer netjes (en eerlijk) aanschaffen.

berrybonzo 10-02-10 11:45

en anders koop een itunes card als je geen credit card hebt.
Daarmee kun je ook een account aanmaken.
(wat ik dus ook gedaan heb)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:25.