iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iTunes 1600 error codes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/55408-itunes-1600-error-codes.html)

ih8fapplenow 06-03-10 15:03

iTunes 1600 error codes
 
Hallo,

Ik zit met een probleem wat me nu toe veel bezig heeft gehouden. Ik heb een Iphone 3gs 32 gig zwart, gekocht in November. Er stond al toen standaard firmware 3.1.2 op, geen probleem ik kon hem gewoon jailbreaken na een aantal keer proberen. In de loop van die tijd tot nu dan is Cydia errors gaan geven, dit heb ik uiteindelijk wel weer helemaal zelf kunnen fixen ( Kon header en html bestanden niet aanvragen ofzoiets ). Ik had toen eens interesse in een andere theme voor mijn iphone dus ik downloade Winterboard.

De iphone moest worden herstart, natuurlijk omdat ik een tethered iphone heb, als ik dat woord nu goed gebruikt moest ik overnieuw Blackra1n gebruiken, zoals wel eens vaker moest als je iets installeert van Cydia. En toen begon het....

Nadat op de iphone de maker van Blackra1n komt te staan zou die moeten herstarten, dit deed die echter niet. Ik heb het zeker 30 x geprobeerd op een laptop + pc, maakte geen verschil uit die deed het dus niet meer. Naja, toen dacht ik van ik herstel hem dan wel ik heb toch een back up... bleek dus een hele stomme fout te zijn geweest want natuurlijk door steeds dat overnieuw te connecten enzo worden je oude backups overschreven.

Ik zat / zit op iPhone OS 3.1.3, ik had gelezen dat het via Sn0wbreeze terug kon worden gedraaid naar iPhone OS 3.1.2. Het bestand was gelukt om te maken dus ik wil het gaan installeren ( Shift > Herstellen > Bestand kiezen in iTunes ). ( Heb me overigens wel toen eerst in recovery modus gezet ).

Op mijn pc gebeurd(e) dit: ( Win 7 64 bit )
1. Pakt bestanden uit > Iphone op herstel voorbereiden > het laad 100 % > maar slaat dan over naar het groene vage ding wat aangeeft dat er geen vooruitgang is > Wat krijg je na een tijdje Itunes error code 1603 of 1604.

Ps. Heb ook een geval gehad dat tijdens dat proces het apparaat heletijd connecte / reconnecte.

Op mijn laptop: ( Win 7 32 bit )
Exact alles het zelfde, alleen inplaats van 1 x het laad ding op 100 % gebeurt het 3 x en daarna weer het groene vage ding. Krijg ik ook een error 1600 of 1604.

Op mijn broertjes pc: ( Win Vista 32 bit )
Het zelfde als de laptop, alleen de error codes 1603 of 1604.

Ik ben ten einde raad wat ik moet doen / die codes moet fixen.

Alvast bedankt!

Almo 06-03-10 18:39

Als je in November een jailbreak hebt gehad met Cydia, dan staat je SHSH file op Saurik's server. Dan kan je herstellen naar een Originele firmware ( 3.1.2 ) en daarna opnieuw jailbreaken.

Zie hiervoor de handleiding "downgraden 3.1.3 naar 3.1.2"


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:44.