iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Iphone 3GS Outlook 2007 synchronisatie probleem calendar agenda (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/56805-iphone-3gs-outlook-2007-synchronisatie-probleem-calendar-agenda.html)

Karma 31-03-10 10:39

Iphone 3GS Outlook 2007 synchronisatie probleem calendar agenda
 
Mijn Iphone heeft de laatste firmware update en Itunes is ook van de laatste versie.

Nu is het geval dat mijn Calendar (default Outlook agenda) niet zichtbaar wordt in Itunes om mee te kunnen synchroniseren.
Wanneer ik een nieuwe agenda aan maak met de naam Agenda wordt alleen deze agenda zichtbaar in Itunes. Nadat ik alle data overzet had naar deze agenda kan hij ook gewoon synchroniseren. Echter wanneer iemand een afspraak naar mij mailt met een vergaderverzoek gaat het mis. De geaccepteerde afspraak komt dan in de oude agenda Calendar terecht (die ik niet meer gebruik). Wanneer er voor mij rechtstreeks in de Agenda een afspraak maakt wordt gaat het goed. Ik dacht eraan mijn Calendar te verwijderen, echter deze is greyed out en onmogelijk te verwijderen. Heeft iemand een idee hoe ik de agenda Calendar weer kan gebruiken (heeft mijn voorkeur)

hjacobs 03-04-10 23:12

problemen melding md crash report tool syncserver niet te vinden
 
Kan niet meer synchroniseren melding md crash report tool en geen sync server meer wat kan ik doen het ligt aan lap top op een andere pc loopt het wel goed


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:28.