iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: PROBLEEM bij Beltoon sinds laatste update!! (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/57089-probleem-beltoon-sinds-laatste-update.html)

Joosie100 04-04-10 19:56

PROBLEEM bij Beltoon sinds laatste update!!
 
Inleiding:
Als je een beltoon wilde maken van een nummer dat je in itunes van een cd had geïmporteerd ofzo, kon dat! Je moest dan de tijd opnemen wanneer je je beltoon wilde laten starten en wanneer je de beltoon wilde laten eindigen en dan kon je via " acc-versie aanmaken" een beltoon creëren.

NU HET PRONLEEM:
Maar sinds de laatste update van iTunes blijk het nu niet meer mogelijk te zijn om een acc-versie aan te maken. Tenminste...dat is bij mij het geval. Als ik nu rechtermuistoets op een nummer doe een nummer die bij mij in de bibliotheek staat, staat er geen optie meer voor acc-versie aanmaken. Maar ook de optie "Beltoon aanmaken..." mist.

MIJ VRAAG:
Is dit een bug (want je zou toch nog wel beltonen aan moeten maken) of is er een andere manier door Apple ontwikkeld? zo ja, zou iemand mij die dan kunnen vertellen

Joosie100 04-04-10 20:01

Probleem opgelost
 
Nog eens goed bekeken. Het staat nu alleen nog maar bij geavanceerd en niet meer in het menu dat je krijgt als je rechtermuis-klik doet. "Beltoon aanmaken..." mist bij mij nog steeds


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:59.