iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Itunes herkend Iphone niet (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/57787-itunes-herkend-iphone-niet.html)

myirtici 15-04-10 19:59

Itunes herkend Iphone niet
 
Hallo allemaal,

Ik heb mijn iphone 3gs naar 3.1.3 geupdate + Jailbreak. Nou wou ik weer synchroniseren maar lukte niet. Itunes zag mijn iphone maar als ik met rechtermuis knop op iphone klikte stond er alleen verwijderen. nou wil ik mijn contacten en mails terug kunnen zetten.

mijn vraag is op mijn imac heb ik windows 7 en mac osx draaien, kan ik in windows ergens mijn contacten kopieren naar mac osx dat ik daar met itunes kan synchroniseren want onder osx heb ik mijn app's kunnen synchroniseren.
Ik heb laatste versie itunes 64 bit, al tal keren verwijderd en opnieuw geinstalleerd.

(kan het zijn dat contacten verwijderd zijn omdat ik itunes al paar keer verwijderd heb).

alvast bedankt.

groetjes
myirtici

ydiffie 16-04-10 12:51

Ik heb een nieuwe Iphone gekocht. Bij een officieel adres. Maar Itunes geeft na aansluiten van mijn iphone constant de melding itunes kan geen aanbiedersgevens uit de synchronisatiebox halen. Ik heb al een aantal keren itunes verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar dat helpt niet. Ik werk met windows 7 en een oudere versie van itunes installeren wordt niet geaccepteerd door itunes en windows. Ik moet de 64 bits versie installeren. Is er nu werkelijk geen enkele mogelijkheid om dit aan de praat te krijgen.

bedankt Ydiffie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:43.